x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică "Un model rău"

"Un model rău"

de Monica Iordache Apostol    |    28 Mar 2009   •   00:00

Traian Băsescu este un exemplu prost pentru români, crede preşedintele PNL Crin Antonescu.



"Cred că cel mai grav lucru este că România are nevoie de modele, de instanţe, de modele de comportament, de modele de practică politică. Preşedintele României, din tot sistemul politic, e primul chemat să ofere un astfel de model. Şi domnul Băsescu oferă un model rău", a declarat Antonescu, la Timişoara. "Şi cea mai mare suferinţă pe care domnul Băsescu o provoacă României este că dă un exemplu prost.

Un exemplu care întăreşte defectele societăţii noastre şi nu le combate şi un exemplu care descurajează firavele porniri către un comportament de calitate, către un comportament civilizat", a adăugat Antonescu. "Noi nu avem nevoie de modelul şmecherului de succes, ci avem nevoie de modelul omului de calitate, omului modest.

Al omului care înţelege că în fruntea unei ţări poartă cu el speranţele, dorineţele şi nevoile concetăţenilor săi. Ori domnul Băsescu e, din păcate, un jucător politic abil, dar un om care nu poate reuşi decât în scopurile sale politice personale şi eventual a partidului său", a conchis Antonescu.

×
Subiecte în articol: politic