x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Ungureanu: ”Voi candida la parlamentarele din 2 decembrie, voi decide dacă la Senat sau la Cameră”

Ungureanu: ”Voi candida la parlamentarele din 2 decembrie, voi decide dacă la Senat sau la Cameră”

de Mediafax    |    14 Aug 2012   •   09:58
Ungureanu: ”Voi candida la parlamentarele din 2 decembrie, voi decide dacă la Senat sau la Cameră”

Fostul premier Mihai Razvan Ungureanu a declarat, marti, la inaugurarea sediului ICCD din Bucuresti, ca va candida la alegerile parlamentare din acest an si ca in functie de circumstante va decide daca pentru Senat sau pentru Camera Deputatilor, dar ca si-ar dori sa candideze la Iasi.

"Voi candida la alegerile din 2 decembrie. In functie de circumstante voi decide daca pentru Senat sau pentru Camera Deputatilor si in continuare imi exprim interesul pentru a reveni in calitate de candidat in orasul meu natal", a afirmat Ungureanu, raspunzand unei intrebari.

El a mentionat ca manifestul aliantei electorale de dreapta la care lucreaza PDL, PNTCD, ICCD si Noua Republica va fi finalizat in scurt timp si ar putea fi semnat chiar saptamana viitoare.

Ungureanu a precizat ca dupa finalizarea platformei politice a acestei aliante, stabilirea siglei si a denumirii, se va trece la discutiile tehnice privind aceasta alianta, care intentioneaza sa prezinte candidati comuni la alegerile parlamentare din acest an.

×