x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică PSD: Pentru a-și apăra penalii, USR sabotează România

PSD: Pentru a-și apăra penalii, USR sabotează România

de Redacția Jurnalul    |    24 Noi 2022   •   18:00
PSD: Pentru a-și apăra penalii, USR sabotează România

USR este disperat că România a scăpat de MCV și are o șansă uriașă de aderare la spațiul Schengen, transmit social-democrații.

„Cu PSD la guvernare, Romania a intrat în NATO și Uniunea Europeană, a scăpat de MCV și este gata să adere la Schengen! Cu USR la guvernare, Romania a fost într-un permanent blocaj și a mers din criză in criză. Faptele sunt clare! Cu PSD la guvernare, România a îndeplinit toate standardele europene în privința justiției! Iar această evoluție este confirmată prin adoptarea noilor legi ale justiției și de faptul că, recent, Comisia Europeană a eliminat țara noastră din monitorizarea prin vechiul Mecanism de Cooperare și Verificare”, parată PSD.

Potrivit sursei citate, „marii anticorupți de la USR, care combat corupția doar pe Facebook și doar când e la alții, nu au reușit nimic”.

„Nici nu e de mirare: ce performanțe pe zona justiției pot avea politicienii care fac acum scut în cazul colegilor lor penali, precum primarii Coliban de la Brașov și Clotilde Armand de la Sectorul 1 din București. Adevărul este simplu și dur: USR este disperat că România a scăpat de MCV și are o șansă uriașă de aderare la spațiul Schengen. Calculul lor cinic este că asemenea realizări le diminuează lor șansele unor disperate manevre politice interne! Iar pentru această meschinărie politică sunt capabili de orice. Inclusiv să folosească ranga împotriva intereselor naționale ale țării”, încheie social-democrații.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: usr blocaj