x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Victor Ponta despre Traian Băsescu: O să-l ignor pe domnul preşedinte până îşi termină mandatul

Victor Ponta despre Traian Băsescu: O să-l ignor pe domnul preşedinte până îşi termină mandatul

de Agerpres    |    01 Apr 2014   •   17:27
Victor Ponta despre Traian Băsescu: O să-l ignor pe domnul preşedinte până îşi termină mandatul

Premierul Victor Ponta a declarat marţi, după şedinţa solemnă a Parlamentului, că îl va ignora pe preşedintele Traian Băsescu până ce acesta îşi va termina mandatul.

"În ce mă priveşte, o să-l ignor pe domnul preşedinte până îşi termină mandatul, din fericire anul acesta. Atunci când e vorba de obligaţii oficiale, sigur că vom colabora pentru că decretele nu pot fi publicate decât cu semnătura preşedintelui şi a prim-ministrului, sunt şi alte evenimente. În rest, ce să pretindem, că suntem prieteni, nu suntem, a afirmat Victor Ponta", după şedinţa a Parlamentului care marchează împlinirea a 10 ani de la aderarea României la NATO şi a 65 de ani de existenţă a Alianţei Nord-Atlantice, întrebat de ce l-a ignorat pe preşedinte pe parcursul discursurilor rostite cu acest prilej.

Ponta a comentat şi declaraţia lui Băsescu privind posibilitatea ocupării în viitor a funcţiei de prim-ministru.

"Am văzut că vrea să fie prim-ministru, Doamne fereşte, mi se pare un film de groază ăsta. Şi o zi ar fi un film de groază. Domnul Băsescu a fost prim-ministru pe vremea lui Boc şi aţi văzut ce prim-ministru a fost. E uşor să ţii discursuri, la Cotroceni sau aici, după ce ai tăiat banii de la Armată şi după ce ai lăsat militarii pensionari fără pensii", a mai afirmat Victor Ponta.

×
Subiecte în articol: Victor Ponta traian basescu