x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Victor Ponta susţine declaraţii de presă la 18:30, la Palatul Victoria

Victor Ponta susţine declaraţii de presă la 18:30, la Palatul Victoria

12 Iun 2014   •   10:27
Victor Ponta susţine declaraţii de presă la 18:30, la Palatul Victoria

Premierul Victor Ponta a anunţat joi că va susţine declaraţii de presă la ora 18:30, la Palatul Victoria.

Reprezentanţii Guvernului se întâlnesc, atăzi, cu delegaţia FMI, Băncii Mondiale şi Comisiei Europene prezentă în România.

"Ne apropiem de finalul discuţiilor cu partenerii noştri internaţionali, Comisia Europeană, Fondul Monetar Internaţional, Banca Mondială. Joi vom avea o întâlnire finală, în care tragem nişte concluzii. Important este ca obiectivul principal, o relaxare fiscală în ceea ce priveşte impozitarea muncii, să fie atins într-o perioadă de timp rezonabilă", a afirmat ieri premierul.

Ponta şi-a exprimat speranţa ca reprezentanţii Opoziţiei să nu-şi fi schimbat părerea, în special liberalii, şi să susţină Guvernul în efortul pe care-l face de relaxare fiscală, ţinând cont de datele foarte bune privind creşterea economică, reducerea deficitului, a cheltuielilor bugetare de la începutul anului.

Delegaţia comună a Fondului Monetar Internaţional, Comisiei Europene şi Băncii Mondiale se află la Bucureşti din 2 iunie pentru a treia evaluare a acordului stand-by de tip preventiv, misiunea urmând să se încheie pe 16 iunie.

×