x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Viorel Hrebenciuc a rămas fără imunitate. Demisia social-democratului, citită în plenul Camerei Deputaţilor

Viorel Hrebenciuc a rămas fără imunitate. Demisia social-democratului, citită în plenul Camerei Deputaţilor

27 Oct 2014   •   15:33
Viorel Hrebenciuc a rămas fără imunitate. Demisia social-democratului, citită în plenul Camerei Deputaţilor

Plenul Camerei Deputaţilor a luat act de demisia deputatului Viorel Hrebenciuc, iar în locul său în funcţia de vicepreşedinte al Camerei a fost propus Marian Neacşu, liderul grupului PSD.

"Biroul permanent a decis ca pe ordinea de zi a plenului să fie vacantarea postului de deputat al lui Viorel Hrebenciuc şi să luăm act de demisia sa. Mai avem un vot pentru deputatul Diniţă Ion (n.r. - pentru încuviinţarea arestării preventive). Votul este secret, cu bile şi propunerea grupului PSD privind numirea în postul vacant de vicepreşedinte, după demisia lui Hrebenciuc, a lui Marian Neacşu. Demisia domnului Hrebenciuc va apărea în Monitorul Oficial şi din acel moment dânsul se va pune la dispoziţia Justiţiei, Camera nu mai face niciun fel de informare către DNA. Mai avem şi hotărârea privind vacantarea postului de deputat a lui Ştefan Bucur Stoica", a spus Marcel Ciolacu, secretarul Camerei Deputaţilor, după şedinţa Biroului permanent.

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea, a anunţat marţea trecută că deputatul PSD Viorel Hrebenciuc îşi depune demisia din Parlament, dar rămâne membru al partidului.

×