x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Vlad Moisescu demisionează din funcţia de vicepreşedinte al PNL

Vlad Moisescu demisionează din funcţia de vicepreşedinte al PNL

de Agerpres    |    02 Feb 2013   •   13:56
Vlad Moisescu demisionează din funcţia de vicepreşedinte al PNL
Sursa foto: Marin Raica/Intact Images

Vicepreşedintele PNL Vlad Moisescu şi-a anunţat intenţia de a demisiona din funcţie, luni, la şedinţa Biroului Politic Central al formaţiunii. Într-o emisiune a postului B1 tv de vineri seara, Moisescu a afirmat că va rămâne un simplu membru al Partidului Naţional Liberal, "ca în '90". El a afirmat că printre motivele recente care îl determină să demisioneze sunt faptul că organizaţia de tineret şi studenţi a sectorului 1 a fost "decimată, au fost daţi toţi afară" şi că a fost suspendată, până la congresul formaţiunii, Curtea de onoare şi arbitraj a PNL.

"Toate astea mă fac să îmi dau demisia din funcţia de vicepreşedinte al PNL. Luni, pe masa Biroului Permanent va fi demisia mea. Rămân un simplu membru, ca în '90", a declarat Vlad Moisescu.

El a spus că, din luna mai a anului trecut, s-a intrat într-un conflict cu preşedintele PNL, Crin Antonescu, şi că vina aparţine acestuia din urmă.

"Din luna mai 2012 s-a intrat într-un conflict, pe de o parte iniţial dl Chiliman, pe care îl susţineam, cu domnul Crin Antonescu. Viaţa a făcut ca de fiecare dată să avem alegeri, cum v-am spus, destituirile au fost făcute întotdeauna în şedinţa de dinaintea alegerilor. A trebuit să onorăm pe de o parte alegerea primarului, alegerile locale, a venit fierbintea vară a referendumului, alte alegeri, după care s-a intrat strict în focul parlamentarelor, moment în care, probabil, cred eu a apărut un alt conflict când dl Tăriceanu a decis să candideze în Bucureşti, sectorul 1, chiar în colegiul lăsat liber de Antonescu, ceea ce pe noi ne-a onorat şi l-am sprijinit, chestia asta l-a înfuriat probabil şi mai tare şi de aici conflictul. Ce vreau să spun este că nu l-am generat noi, chiar putea să nu apară, dar îi aparţine total dlui Antonescu", a mai spus Moisescu.

×
Subiecte în articol: vlad moisescu demisie pnl