x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Vlad Voiculescu a afirmat că vor exista schimbări la minister, la CNAS și la Agenția Națională a Medicamentului

Vlad Voiculescu a afirmat că vor exista schimbări la minister, la CNAS și la Agenția Națională a Medicamentului

20 Ian 2021   •   13:05
Vlad Voiculescu a afirmat că vor exista schimbări la minister, la CNAS și la Agenția Națională a Medicamentului
Sursa foto: gov.ro

Ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, a precizat, miercuri, că vor exista schimbări la minister, la Casa Națională de Asigurări de Sănătate, precum și la Agenția Națională a Medicamentului și Dispozitivelor Medicale.

„Vor fi schimbări. Există schimbări la Agenţia Naţională a Medicamentului, va fi o schimbare la CNAS. Din Ministerul Sănătăţii, secretarii de stat, din câte am înţeles, de la partidele din coaliţie unul singur îşi va continua mandatul început în Guvernul trecut. De asemenea, în alte instituţii ale statului care ţin de domeniul medical vor exista schimbări", a declarat Voiculescu.

De asemenea, acesta a precizat că Alianța USR PLUS va numi trei secretari de stat la Ministerul Sănătății. Pe lângă cei trei secretari de la USR PLUS, vor mai exista doi de la PNL și unul de la UDMR.

„Nu este atributul meu să schimb secretarii de stat care au fost din partea PNL din fostul Guvern. Veţi vedea, cred că astăzi, cele trei numiri din partea USR PLUS. În doar una dintre acest numiri este cineva care a activat în cele două partide USR şi PLUS, ceilalţi sunt ceea ce am putea numi tehnocraţi specialişti care s-au alăturat şi ocupă o demnitate publică pentru că sunt cel mai bine pregătiţi pentru aceasta. În privinţa celorlalţi, (...) atributul celor două partide, PNL şi UDMR, sigur că am şi eu un cuvânt de spus. Mai degrabă, asupra atribuţiilor şi asupra eligibilităţii unui anumit membru. Deci, nu eu voi schimba ceilalţi secretari de stat şi, mai degrabă, aştept numirile din partea celor două partide", a explicat ministrul Sănătăţii.

 

×