x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Fostul ministru al Sănătății: Junta militară, un fel de a acționa al premierului Cîțu!

Fostul ministru al Sănătății: Junta militară, un fel de a acționa al premierului Cîțu!

16 Apr 2021   •   22:30
Fostul ministru al Sănătății: Junta militară, un fel de a acționa al premierului Cîțu!
Sursa foto: Hepta

Fostul ministru al Sănătății, Vlad Voiculescu, îl acuză pe premierul Florin Cîțu că are un comportament demn de junta militară. Nu are nicio legătură cu o țară europeană, mai spune Voiculescu despre prim-ministrul României.

Vlad Voiculescu a vorbit despre ancheta prin care trece fostul său consilier, Ștefan Voinea. „Premierul a găsit de cuviință să pornească o anchetă împtriva unui membru al echipei mele, Ștefan Voinea, ne-am trezit cu corpul de control”, a spus Voiculescu, vineri seara, la Digi 24.

Fostul ministru al Sănătății a povestit faptul că Ștefan Voinea a fost adus de la Cluj-Napoca pentru a fi anchetat. „L-au ținut șase ore. Premierul României împreună cu domnul Ciuvică, probabil, a făcut plângere. Sunt aceleași acuzații”, a mai spus Voiculescu.

Fostul ministru s-a declarat revoltat de modul în care a acționat Florin Cîțu.

„Am aflat din presă că unul dintre membrii echipei mele a fost dat pe mâna Parchetului, e o premieră pentru România. Raportul nu e gata nici azi, nu știm, e o chestiune de juntă militară, este un fel de a acționa al domnului Cîțu, nu are nicio legătură cu o țară europeană”, a precizat Voiculescu.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: vlad voiculescu