x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Vlad Voiculescu: Raportul privind incendiul de la „Matei Balș” nu este de o calitate satisfăcătoare

Vlad Voiculescu: Raportul privind incendiul de la „Matei Balș” nu este de o calitate satisfăcătoare

15 Feb 2021   •   15:35
Vlad Voiculescu: Raportul privind incendiul de la „Matei Balș” nu este de o calitate satisfăcătoare
Sursa foto: gov.ro

Ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, a declarat luni că prima versiune a raportului Inspecției Sanitare de Stat cu privire la incendiul de la Institutul „Matei Balș” nu este de o calitate „satisfăcătoare”.

„Vorbim de două rapoarte. Este un raport al IGSU, raport care se uită mai degrabă la riscurile de incendiu, şi un raport care vine, de altfel, în fiecare an. (...) Există un raport al Inspecţiei Sanitare de Stat care a venit într-o primă versiune în acea săptămână de după 'Matei Balş', calitatea acelui raport nu este una satisfăcătoare", a explicat Voiculescu, la Palatul Parlamentului, întrebat ce s-a întâmplat cu verificările de la "Matei Balş" şi cu promisiunea că va prezenta un raport cu privire la situaţia de acolo.

Ministrul Sănătății a precizat că a cerut o evaluare a implementării tuturor măsurilor pe care mai multe autorități le-au dispus în spitale, urmând ca în această săptămână să prezinte o situație „a tuturor măsurilor lăsate și a nivelului implementării lor”.

×
Subiecte în articol: vlad voiculescu incendiu matei bals