x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Voiculescu: Băsescu, preocupat să mă provoace în legătură cu intrarea UDMR la guvernare

Voiculescu: Băsescu, preocupat să mă provoace în legătură cu intrarea UDMR la guvernare

03 Mar 2014   •   16:10
Voiculescu: Băsescu, preocupat să mă provoace în legătură cu intrarea UDMR la guvernare
Sursa foto: Dan Marinescu/Intact Images

Preşedintele fondator al Partidului Conservator, Dan Voiculescu, susţine că pentru el este prioritară stabilitatea politică şi afirmă că există o "preocupare" a preşedintelui Traian Băsescu de a-l provoca în legătură cu intrarea UDMR la guvernare.

"Am observat în ultimele zile preocuparea lui Traian Băsescu şi a 'purtătorilor săi de cuvânt' de a mă provoca în legătură cu intrarea UDMR la guvernare. Pentru mine este prioritară stabilitatea politică care poate asigura liniştea necesară dezvoltării economice. Românii au nevoie de: TVA redus la alimente, salarii mai mari, asistenţă medicală civilizată, un sistem educaţional performant, locuri de muncă, şi nu de scandaluri interminabile. Dacă ţara asta este, în anumite circumstanţe, dependentă de UDMR, înseamnă că nu putem gestiona un sistem politic în care să nu funcţioneze partide pe criterii etnice", a scris Voiculescu, luni, într-o postare pe blogul personal.

Preşedintele PSD, premierul Victor Ponta, şi preşedintele UDMR, Kelemen Hunor, au semnat, astăzi, un acord privind intrarea Uniunii la guvernare în baza programului Executivului adoptat în Parlament în anul 2012.

×