x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Vosganian, mutat de colo, colo

Vosganian, mutat de colo, colo

de Monica Iordache Apostol    |    11 Ian 2007   •   00:00
Vosganian, mutat de colo, colo

Dupa ce au inchis listele de candidaturi pentru functiile de conducere din PNL, liberalii s-au trezit ca nu au aranjat prea bine lucrurile si neasteptata concurenta pe locurile de vicepresedinti ar putea starni nemultumirile invinsilor.

Dupa ce au inchis listele de candidaturi pentru functiile de conducere din PNL, liberalii s-au trezit ca nu au aranjat prea bine lucrurile si neasteptata concurenta pe locurile de vicepresedinti ar putea starni nemultumirile invinsilor. Drept urmare, liderii liberali s-au adunat aseara in biroul premierului si au inceput sa faca permutari pe liste. In discutie a fost disputa Atanasiu - Vosganian (foto) pentru postul de vicepresedinte national pentru mediul de afaceri.

O solutie de compromis ar fi fost mutarea lui Vosganian ca vicepresedinte regional pentru Moldova si pastrarea lui Atanasiu ca vicepresedinte national, ceea ce inseamna dislocarea ministrului Cristian David de pe acest post. Si pentru ministrul de Externe, Mihai Razvan Ungureanu, s-a cautat o iesire multumitoare astfel incat sa nu ia calea partidului lui Stolojan, in cazul in care pierde functia de vicepresedinte in fata lui Adrian Cioroianu.

Inca o schimbare l-ar fi putut viza pe ministrul Culturii, Iorgulescu. Aseara se discuta despre plasarea lui ca vicepresedinte regional pentru Bucuresti, existand riscul ca el sa piarda cursa in fata Noricai Nicolai pentru un post de vicepresedinte national.

Cum toate candidaturile fusesera depuse pentru posturi anume, iar listele inchise de ieri de la ora 10:00, conform unei decizii a Delegatiei Permanente, liberalii au gasit si solutia pentru a suci lucrurile pe ultima suta de metri. Au hotarat ca decizia Delegatiei nu este sustinuta de statut, listele raman deschise, iar candidaturile pot fi mutate acolo unde le este locul cel mai potrivit.

×
Subiecte în articol: politic