x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Vosganian: "Rolul lui Traian Băsescu se apropie de sfârşit”

Vosganian: "Rolul lui Traian Băsescu se apropie de sfârşit”

de Monica Iordache Apostol    |    06 Mai 2009   •   00:00

Preşedintele Traian Băsescu şi liberalii au continuat şi azi să-şi arunce invective pe tema legii de salarizare a profesorilor.



Aseară şeful statului l-a acuzat pe fostul premier Călin Popescu Tăriceanu că minte atunci când susţine că l-a informat cu privire la impactul aplicarii majorărilor de 50% la salariile profesorilor, iar azi fostul ministru de Finanţe, Varujan Vosganian a scos documentele din sertar pentru a demonstra că preşedintele dezinformează.

"Preşedintele Basescu încearcă să justifice o eroare, pentru că nu e dispus sa plăteasca, având în vedere că această eroare a adus partidelor din majoritatea parlamentara un număr de voturi", a declarat Vosganian.

"Îi sugerez preşedintelui Băsescu, când vine vorba de dezmăţul cheltuielilor, să nu se mai adreseze guvernului Tăriceanu. Acum deficitul bugetar este de şapte ori mai mare, iar cheltuielile cu jumătate mai ridicate", a spus Vosganian.

"Presedintele Basescu comite a doua eroare. Crede că, prin dezinformări susţinute, ar putea să convingă populaţia. Este un joc riscant, prin care arată ca rolul său politic se apropie de sfârşit", a adaugat Vosganian.

Citiţi scrisorile trimise de fostul premier Călin Popescu Tăriceanu preşedintelui Traian Băsescu:
Scrisoare 16 octombrie 2008 - format pdf
Scrisoare 22 octombrie 2008 - format pdf
Anexa  explicativa a Ministerului Finantelor si a Ministerului Muncii - format pdf

×
Subiecte în articol: politic