x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Vrăjitoarele, flacăra violet şi plăcinta

Vrăjitoarele, flacăra violet şi plăcinta

de Monica Iordache Apostol    |    14 Feb 2010   •   00:00

Rovenţa şi Isaura din Buftea, Geanina şi Samira, fiica prezicătoarei Sandra, din Bucureştii Noi, au venit la Parlament, în a doua zi de porţi deschise, ca să-i scape pe deputaţi de dihonie.

Ucenicele vrăjitoarei Cireşica au stropit una dintre porţile Palatului Parlamentului cu apă "trăznită", pentru îndepărtarea răului din Palat şi pentru a fi "frăţie în Parlament şi în politică", şi cinci colţuri din clădire, ştiute numai de ele, unde ar fi "făcături".

Vrăjitoarele au renunţat însă să mai intre în Parlament pentru că aveau de înfruntat o coadă de peste 1.000 de vizitatori, dar şi pentru că gardienii nu le-au dat voie să intre cu obiectele de magie. "Probabil este ordinul oamenilor mari din interiorul Parlamentului. Probabil că flacăra violet i-a străpuns asupra lor şi nu au voie. Este de ajuns că am stropit porţile cu licoarea aceasta descântată", a mai susţinut Geanina.

Vrăjitoarele au ratat astfel plăcinta cu mere cu care Roberta Anstase i-a întâmpinat pe vizitatori şi pe care a făcut-o ea însăşi. Întrebată dacă a avut ceva probleme când a făcut "blatul", Anastase a răspuns că a avut probleme "de la început până la sfârşit". "Am avut probleme cu blatul, cu merele, când le-am amestecat, am avut probleme cu nucile, pentru că este o tehnică deosebită", a povestit ea. De sâmbătă şi până ieri la prânz,  10.000 de vizitatori au trecut pragul Palatului Parlamentului.

×
Subiecte în articol: lumea