x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Zamfir (PSD): Liberalii schimbă tactica și se laudă cu munca altora

Zamfir (PSD): Liberalii schimbă tactica și se laudă cu munca altora

de Redacția Jurnalul    |    05 Ian 2024   •   21:30
Zamfir (PSD): Liberalii schimbă tactica și se laudă cu munca altora

„Ce au înțeles unii liberali după eșecul asurzitor din 2022 pe Schengen?! Să schimbe tactică și să se laude cu muncă altora”, afirmă senatorul PSD Daniel Zamfir. El spune că „Marcel Ciolacu s-a bătut pentru cauza României așa cum trebuie să facă un om de stat”.

acordului pe Schengen. Ce au înțeles unii liberali după eșecul asurzitor din 2022 pe Schengen?! Să schimbe tactică și să se laude cu muncă altora! În 10 ani de mandat ai președintelui Iohannis nu s-a mișcat nimic pe Schengen. de tip hakuna matata nu poate băga România în Schengen. În schimb, Germania, Spania, SUA, Comisia Europeană, Parlamentul European și Consiliul European – da! Plus Ronald Lauder. Și a existat în mod cert un liant pentru toate – premierul PSD”, scrie pe Facebook Daniel Zamfir.

Senatorul PSD afirmă că, „în șase luni de mandat, premierul Marcel Ciolacu „s-a întâlnit cu toți liderii importanți și s-a bătut pentru cauza României așa cum trebuie să facă un om de stat aflat în fruntea Guvernului”.

„În plus, toate statele membre UE conduse de social-democrați au susținut direct și fără rezerve România. Acesta este acordului politic care mai apoi a fost transpus la nivel tehnic de ministerele de resort”, încheie Zamfir.

 

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: zamfir Schengen