x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Social Accident GRAV în Bacău. O mama a murit incercand sa-si protejeze fetita de 7 ani. Reactie incredibila a soferului baut: "Am gresit, uite, am stricat si masina" 

Accident GRAV în Bacău. O mama a murit incercand sa-si protejeze fetita de 7 ani. Reactie incredibila a soferului baut: "Am gresit, uite, am stricat si masina" 

02 Sep 2016   •   13:09
Accident GRAV în Bacău. O mama a murit incercand sa-si protejeze fetita de 7 ani. Reactie incredibila a soferului baut: "Am gresit, uite, am stricat si masina" 
Sursa foto: stirileprotv.ro

Joi seară a avut loc un accident teribil la Bacau în urma căruia o mama a murit in timp ce isi proteja fetita de 7 ani.

O femeie de 36 de ani a fost omorâtă în timp ce mergea pe trotuar alături de fetiţa ei. Şoferul în vârstă de 56 de ani s-a urcat băut la volan şi a pierdut controlul volanului. A rupt un stâlp de iluminare şi a lovit trei persoane: o mamă cu fetiţa ei de şapte ani şi o tânără de 22 de ani. Totul s-a întâmplat în Bacău.

Femeia a fost lovită din plin şi astfel a reuşit să îşi salveze fiica. Mama fetiţei nu a mai răspuns manevrelor de resuscitare şi a fost constatat decesul. Tânăra şi copilul au scăpat cu nişte răni minore şi sunt acum în afara oricărui pericol.

Ametit de alcool, soferul si-a recunoscut vina fara remuscare. "Am gresit, uite, am stricat si masina." 

Barbatul a fost testat cu aparatul etilotest.  Rezultatul a fost de 0,94 de miligrame pe litru alcool în aerul expirat. Bărbatul a fost dus la spital pentru recoltarea probelor de sânge.

"Conducatorul auto care a produs accidentul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,94 miligrame pe litru alcool in aerul expirat," a declarat pentru stirileprotv.ro Aurelian Constantin Nadejde, comisar-sef Biroul Rutier Bacau. 

Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală.

Fetiţa a rămas în grija tatălui, care venise acasă în concediu, după ce muncise în străinătate.

Sursa: Romania TV

×