x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Social Adriana Nica, manager al Spitalului Universitar, demisă de Ministerul Sănătății

Adriana Nica, manager al Spitalului Universitar, demisă de Ministerul Sănătății

28 Apr 2020   •   09:45
Adriana Nica, manager al Spitalului Universitar, demisă de Ministerul Sănătății
Sursa foto: Lucian Alecu

Ministerul Sănătății a decis astăzi eliberarea din funcție a Adrianei Nica, manager al Spitalului Universitar de Urgență București (SUUB). 

"Conducerea Ministerului Sănătății a luat act și a analizat propunerea Consiliului de administrație al Spitalului Universitar de Urgență București (SUUB) formulată în baza referatelor de control ale Direcției Control și Integritate din cadrul ministerului din data de 21.03.2020, respectiv 21 04.2020.

În acest context, conducerea MS a aprobat încetarea contractului de management al doamnei dr Adriana Nica, contract care era deja suspendat din data de 21.03.2020, conform art.19 din Decretul Președintelui României nr. 195/2020.

Conducerea SUUB va fi asigurată de prof. dr. Cătalin Florin Cârstoiu, care a fost a numit începând de astăzi în funcția de manager interimar al unității medicale, pentru o perioadă de 6 luni. Menționăm că prof.dr. Cătalin Florin Cârstoiu a asigurat conducerea unității sanitare de la data suspendării contractului managerului Adriana Nica", informează Grupul de Comunicare Strategică.

Reprezentanţii Ministerului Sănătăţii sublinează că doctorul Cârstoiu a asigurat conducerea unităţii sanitare încă de la data suspendării contractului managerului Adriana Nica.

Aceasta a fost demisă din funcţie în urma unui control al Corpului de Control al Ministerului Sănătăţii.

Doctorul Cârstoiu are 46 de ani şi este din Piteşti. El a mai fost şef al SUUB în perioada 2009-2016. A demisionat în 2016, după ce a fost ales decan al Facultăţii de Medicină „Carol Davila”.

 

×
Subiecte în articol: dr. Adriana Nica cătălin cârstoiu