Paște 2017. Din Duminica Floriilor și până în Sâmbăta dinaintea Paştelui, suflarea credincioasă traversează Săptămâna Mare (sau Săptămâna Patimilor), perioadă de post, rugăciune și tristețe, rememorând chinurile Mântuitorului Iisus Hristos, scrie ziarulring.ro.
Cu toate acestea, puține dintre noi mai putem afirma, cu mâna pe inimă, că onorăm așa cum se cuvine această perioadă. Dacă îți dorești totuși să intri în legătură cu tradițiile strămoșești și să cinstești obiceiurile bunicilor și străbunicilor tăi, află care sunt cele două alimente pe care să le eviți în Săptămâna Mare!
Câte dintre noi ne rugăm asiduu, în fiecare seară, sau recitim relatarea chinurilor Mântuitorului din Biblie, în Săptămâna Patimilor? La fel de puține reușim să ne facem loc în programul încărcat pentru a merge la biserică sau să ne luăm liber în Vinerea Mare, pe care tradiția creștină ne recomandă să o petrecem în post negru!
Ca să nu greșești fără să realizezi, trebuie să eviți să consumi în această perioadă oțet și urzici.