x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Social Bilețelul emoționant al unei fetițe din Suceava către un salvamar: "M-am simțit în siguranță, chiar și atunci când marea era furioasă"

Bilețelul emoționant al unei fetițe din Suceava către un salvamar: "M-am simțit în siguranță, chiar și atunci când marea era furioasă"

de Redacția Jurnalul    |    25 Aug 2023   •   20:30
Bilețelul emoționant al unei fetițe din Suceava către un salvamar: "M-am simțit în siguranță, chiar și atunci când marea era furioasă"
Sursa foto: Andreea Toma/facebook

Doar în ultimele 10 zile s-au înecat în Marea Neagră 7 persoane, iar alte câteva zeci au fost scoase din valuri de salvamari.

Eforturile salvatorilor au fost apreciate de Ecaterina, o fetiță din Suceava, venită în vacanță la Saturn cu părinții.

„Domnule salvamar,
Vă mulțumesc că ați avut grijă de noi! M-am simțit în siguranță, chiar și atunci când marea era furioasă. Ați făcut treabă bună, chiar dacă unii turiști au fost neascultători. Cu respect, Ecaterina Cârdei, Bilca, județul Suceava”.

Biletul a fost postat pe Facebook chiar de fiica salvamarului.
„Dacă postarea aceasta ajunge la părinții Ecaterinei, fetița care i-a dat acest bilețel tatălui meu, care vara aceasta este salvamar, să știți că ați crescut un copil extraordinar.

Dacă ajunge chiar la tine, Ecaterina, să știi că tatălui meu i-au dat lacrimile citindu-l.

După toate înjurăturile, jignirile și aproape bătăile primite în ultima perioadă, pentru faptul că încearcă zi de zi să mențină turiștii aventurieri în viață, chiar salvând de curând din apă un băiețel care la acel moment nu mai respira, bilețelul tău a fost exact lucrul de care avea nevoie să știe că există cineva acolo care îi apreciază munca. Dacă o fetiță de vârsta ei a putut să înțeleagă aceste lucruri, sunt sigură că și voi puteți.

Cu respect, o fată de salvamar”, a scris Andreea Toma pe Facebook. 

                                               

 

 

 

 

 

×
Subiecte în articol: salvamar fetita bilet litoral