x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Social Ce spune Florin Cîțu despre relația cu ministrul Sănătății

Ce spune Florin Cîțu despre relația cu ministrul Sănătății

06 Feb 2021   •   15:03
Ce spune Florin Cîțu despre relația cu ministrul Sănătății
Sursa foto: Hepta

Relația dintre premierul Florin Cîțu și ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, are de suferit uneori din cauza întârzierii informațiilor referitoare la campania de vaccinare.

„Ne mai contrazicem, informațiile nu ajung întotdeauna la noi în același timp. În primul rând nu există tensiuni. Da, ne mai contrazicem pentru că informațiile nu ajung întotdeauna la noi în acelați timp. Sunt câteva lucruri la care țin foarte mult.

Campania de vaccinare eu o văd într-un mod pozitiv, nu sunt adeptul măsurilor punitive când vine vorba de o campanie de vaccinare care are ca scop să aibă cât mai mulți oameni vaccinați. În același timp, este adevărat că dacă există încălcări flagrante ale modului în care noi am decis să facem această vaccinare, cei responsabili trebuie să răspundă. Eu până în acest moment nu am primit informații că ar exista așa ceva. Obiectivul nostru este să vaccinăm cât mai mulți români într-o perioadă cât mai scurtă, pe acest lucru ar trebui să ne concentrăm”, a precizat prim-ministrul.

Acesta nu a primit încă raportul ministerului de resort cu privire la incendiul de la Matei Balș. 

 

Mediafax

×