x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Social Goana după Bradul de Crăciun. Primele oferte și prețuri

Goana după Bradul de Crăciun. Primele oferte și prețuri

de Redacția Jurnalul    |    22 Noi 2022   •   11:15
Goana după Bradul de Crăciun. Primele oferte și prețuri

Artificiali sau naturali, brazii de Crăciun sunt doriți în fiecare an de copii dar și de adulți. Farmecul sărbătorilor de iarnă nu ar mai fi același fără împodobirea bradului.

Marii retaileri se întrec deja în oferte pentru brazi artificiali, cei naturali fiind vânduți mai aproape de Crăciun. Verzi sau argintii, molizi, de Himalaya, Siberieni, Carpatini, de  diverse forme și mărimi, aceștia sunt expuși la loc de cinste în magazine. Ofertele sunt pentru toate gusturile și buzunarele. 

Brazii artificiali au prețuri cuprinse între 100 și 1.000 de lei, în funcție de înălțime, desime, cu luminițe sau fără. Pe site-uri însă, disponibili pentru achiiții online, sunt prezentate poze atrăgătoare cu brazi de lux, care pot ajunge și la 3.000 de lei. Înălțimea lor diferă de la câteva zeci de centimetri până la aproape 3 metri. 

Brazii naturali se găsesc în piețe dar și în supermarketuri, iar înălțimea acestora variază de la 1.25 metri și până la circa 2 metri. Prețurile sunt cuprinse între 100 și150 de lei. Un brad mai mic costă sub 100 de lei iar cel în ghiveci ajunge la 180 de lei. 

Mirosul natural al cetinei îi determină pe părinți și copii să-i prefere celor artificiali. Iar cei care nu își permit un brad ori deranjul ar fi prea mare, pot cumpăra crenguțe sau coronițe naturale ori artificiale.

 

×