x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Social Povestea emoționantă a două surori care s-au regăsit după 20 de ani. Ce spune mama fetelor

Povestea emoționantă a două surori care s-au regăsit după 20 de ani. Ce spune mama fetelor

22 Sep 2022   •   11:34
Povestea emoționantă a două surori care s-au regăsit după 20 de ani. Ce spune mama fetelor
Sursa foto: antena3

Două surori s-au regăsit după 20 de ani. Alexandra și Manuela au vorbit prima oară la telefon după două decenii. Mama fetelor a fost emoționată când a aflat că Alexandra a fost găsită.

Cele două fete au fost separate din primele luni de viață și nu știau una de existența celeilalte. Manuela fiind mai mare, ea este cea care și-a căutat sora. Alexandra spune că știa că a fost adoptată. 

„A fost o dorință a mea, de când mi-a spus mama că m-a căutat sora mea. Mama mi-a spus că a fost sunată de echipa Acces Direct, însă ai mei au spus să aștept vârsta de 18 ani ca să pot. Asta era dorința mea, să fac 18 ani să o pot căuta. Mama mi-a spus de atunci, de acum 4 ani, de când este videoclipul postat. Știam că mai am frați, știam că sunt adoptată, îmi știam trecutul. Simțeam că este prea devreme pentru mine, eram mică și nu observam toate detaliile, eram prea mică pentru șocul ăsta”, a povestit Alexandra.

Manuela i-a povestit surorii mai mici despre părinți și despre fratele lor. 

„Iubirea mea, să știi că mama și cu tata sunt bine. Să știi că îmi doresc extrem de mult să te văd. Și frățiorul nostru la fel, își dorește extrem de mult să te vadă. Să știi că ai un frate foarte frumos. Crede-mă, Alexandra, că am avut zile la rând și nopți la rând când mă gândeam la tine și adomeam cu poza ta. Îți mulțumesc din suflet că ai ales să îți dai acordul să te găsesc”, a spus Manuela.

Alexandra era era foarte mică atunci când a fost despărțită de mama ei, care a dat-o în plasament, neavând condiții să o crească.

"De când mi-au luat-o atunci cei de la Protecția Copiilor, avea un an. Le-am cerut un număr de telefon și mi-au zis că nu se poate. Atunci mi-au luat-o că mă bătea bărbatul meu și nu aveam unde să mă duc. Aș primi-o și aș face totul pentru ea. Aș aduce-o aici la mine. Aș face infarct dacă aș vedea-o. Când era mică era creață, frumoasă. Nu mi-aș fi dorit să o dau, dar dacă mă bătea. Vreau să îi transmit sănătate, fericire, și tot ce e mai bun. Nu mai știu câți ani are. Știu că e blondă, dar în rest, nu mai știu.", povestește aceasta pentru Acces Direct.

Mama lor a fost impresionată când a văzut-o în poze pe Alexandra.

"Tare frumoasă s-a făcut! Nu am văzut-o de când avea un an. Alexandra, te-am văzut, te-ai făcut foarte frumoasă.", a spus femeia.

Și fata a spus că vrea să-și întâlnească mama, sora dar și pe fratele ei. 

"O să merg să o văd pe mama când o să pot să îmi iau liber", a spus Alexandra.

×
Subiecte în articol: regasire