x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Social Prime de Crăciun de câte 950 de lei pentru cei aproximativ 13.000 de angajaţi ai CE Oltenia

Prime de Crăciun de câte 950 de lei pentru cei aproximativ 13.000 de angajaţi ai CE Oltenia

05 Dec 2017   •   15:38
Prime de Crăciun de câte 950 de lei pentru cei aproximativ 13.000 de angajaţi ai CE Oltenia

Cei aproximativ 13.000 de salariaţi ai Complexului Energetic Oltenia (CEO) vor beneficia de prime de Crăciun în valoare de 950 de lei fiecare, sub formă de tichete cadou, a declarat marţi, pentru AGERPRES, consilierul directorului companiei, Ion Ruşeţ. 

Potrivit sursei citate, de Moş Nicolae, salariaţii care au copii sub 18 ani în întreţinere vor încasa o primă de 150 de lei pentru fiecare minor. 

"S-a semnat cu federaţiile sindicale reprezentative la nivelul sectorului de activitate actul adiţional nr. 8 la Contractul Colectiv de Muncă. Prima pentru părinţii salariaţi care au copii în întreţinere până la 18 ani este de 150 de lei de copil de Moş Nicolae. Urmează ca până pe data de 11 decembrie, dată la care se vor acorda lichidările lunii noiembrie, să se termine toate situaţiile cu privire la fondul de salarii consumat la 11 luni, vom mai avea o întâlnire cu sindicatele pe data de 19 decembrie, dată la care probabil vor fi acordate şi tichetele cadou în cuantum de 950 de lei de salariat de Crăciun, urmând ca pe 19 decembrie să stabilim eventualele echilibrări privind economia la fondul de salarii", a precizat Ion Ruşeţ. 

El a mai afirmat că angajaţii din producţie vor avea liber în zilele de 25 şi 31 decembrie, iar cei din celelalte departamente nu vor lucra în perioada 24 decembrie - 3 ianuarie. 

"Ca şi program de lucru, se lucrează în activitatea de producţie, cu excepţia zilelor de 25 şi 31 decembrie, în cadrul activităţii de mentenanţă şi personalului TESA şi operativ se are în vedere ca începând din data de 24 decembrie până în data de 3 ianuarie să se acorde libere, fiecare beneficiind de concediu de odihnă care a fost programat la începutul anului pentru această perioadă", a spus Ruşeţ.

×