x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Social Orașul din România care dă startul târgurilor de Crăciun. Când își vor deschide porțile în restul țării

Orașul din România care dă startul târgurilor de Crăciun. Când își vor deschide porțile în restul țării

de Redacția Jurnalul    |    25 Oct 2023   •   17:15
Orașul din România care dă startul târgurilor de Crăciun. Când își vor deschide porțile în restul țării

Sărbătorile de iarnă sunt cele mai frumoase și mai dorite din an, astfel că pregătirile au început deja. Astfel că administrațiile locale sunt preocupate de organizarea târgurilor de Crăciun.

Aici se găsesc produse și preparate tradiționale, se desfășoară concerte și au loc evenimente distractive pentru cei mici. 

Există chiar un oraș care va deschide anul acesta mai devreme târgul de Crăciun. Unul dintre cele mai spectaculoase este cel de la Sibiu, care va începe cu circa o lună mai devreme. Acesta este mereu lăudat și apreciat de localnici și turiști, alături de târgul de  la Craiova. 

Prin urmare, târgul de la Sibiu își va deschide porțile pe 17 noiembrie 2023 și se va închide pe 2 ianuarie 2024. 

Urmează târgul de la Cluj-Napoca, organizat în acest an de echipa festivalului Untold. Va fi împărțit în două târguri situate în zone diferite ale orașului. Se va deschide pe 24 noiembrie 2023.

Celelalte târguri din orașe importante sunt la Brașov și București și vor primi vizitatorii mari și mici din 30 noiembrie. Deja au început pregătirile în Piața Constituției din Capitală, unde sute de oameni lucrează pentru a aduce spiritul Crăciunului, scrie spynews.ro. 

 

×
Subiecte în articol: targ craciun sibiu bucuresti brasov cluj craiova