x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Social Un cetăţean turc a fost reţinut de poliţişti; după ce a ameninţat cu o armă un şofer în urma unei altercaţii în trafic

Un cetăţean turc a fost reţinut de poliţişti; după ce a ameninţat cu o armă un şofer în urma unei altercaţii în trafic

08 Dec 2017   •   19:30
Un cetăţean turc a fost reţinut de poliţişti; după ce a ameninţat cu o armă un şofer în urma unei altercaţii în trafic

 Un cetăţean turc a fost preluat de către poliţiştii Secţiei 19 şi condus la sediul subunităţii pentru audieri după ce au fost sesizaţi că acesta a ameninţat cu o armă, executând un foc în plan vertical, asupra unui alt şofer ce conducea un autoturism pe o stradă din sectorul 5.

Din investigaţiile desfăşurate a rezultat faptul că, în urma unor şicane reciproce în trafic, bănuitul a coborât din autoturism având în mână o armă, a deschis portiera din dreptul victimei, adresându-i injurii şi, în timp ce ţinea în mână pistolul, a efectuat un foc de armă în plan vertical, creând persoanei vătămate o stare de temere. Întrucât victima a filmat evenimentul, bănuitul a devenit mai agresiv, încercând să o deposedeze de telefonul mobil, lovind-o cu piciorul în zona membrelor inferioare, după care a părăsit în grabă locul faptei, se arată într-un comunicat al DGPMB.

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că bănuitul deţinea legal arma în cauză.

Potrivit DGPMB, la data de 6 decembrie a.c., în jurul orei 9.00, poliţişti din cadrul Secţiei 19 au fost sesizaţi, prin 112, de către un bărbat, în vârstă de 37 de ani, cu privire la faptul că în timp ce conducea un autoturism pe o stradă din sectorul 5 a avut o altercaţie în trafic cu conducătorul unui alt autoturism, care l-a blocat şi ameninţat cu o armă, executând un foc de armă în plan vertical, după care a plecat, fără ca victima să poată preciza în ce direcţie.

În urma furnizării cu operativitate a semnalmentelor bănuitului şi a datelor autoturismului, acesta a fost identificat şi oprit în trafic, pe raza judeţului Ilfov, iar în urma controlului efectuat, în torpedoul autoturismului a fost găsită o armă şi mai multe cartuşe, cu bile de cauciuc.

Totodată, bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore şi, având în vedere în vedere cetăţenia acestuia, au fost informaţi lucrătorii din cadrul Inspectoratului pentru Imigrări.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de uz de armă fără drept, tulburarea ordinii şi liniştii publice şi lovirea sau alte violenţe. AGERPRES

×