x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Vremea ANM a actualizat prognoza până la sfârşitul săptămânii

ANM a actualizat prognoza până la sfârşitul săptămânii

24 Ian 2018   •   11:26
ANM a actualizat prognoza până la sfârşitul săptămânii

Meteorologii au anunţat prognoza meteo până la sfârşitul săptămânii. Potrivit ANM, vremea se va mai încălzi în weekend, temperaturile urmând să ajungă şi la 10 grade Celsius în estul şi nord-estul ţării.

Cea mai scăzută temperatură de noaptea trecută a fost de -21 de grade, fiind înregistrată în Rădăuţi, judeţul Suceava.

emperatura cea mai ridicată a fost de -1 grad, înregistrată în sudul şi sud-vestul ţării, în judeţele Timiş, Mehedinţi şi Dolj.

Potrivit ANM, în noaptea de marţi spre miercuri au fost înregistrate temperaturi negative în toată ţara, cea mai scăzută fiind de -21 de grade Celsius, în Rădăuţi, judeţul Suceava.

Valorile termice nu au urcat mai mult de -1 grad, aceasta fiind şi minima cea mai ridicată, înregistrată în localităţile Jimbolia şi Banloc din judeţul Timiş, în Drobeta Turnu-Severin, judeţul Mehedinţi şi în Calafat şi Băileşti, judeţul Dolj.

Cum va fi vremea în ţară

Meteorologii spun că temperaturi asemănătoare vor fi şi în noaptea următoare, în special în partea estică a Transilvaniei.

Spre sfârşitul săptămânii, însă, vremea se va mai încălzi puţin, astfel că, dacă miercuri maximele vor fi cuprinse între -6 şi 3 grade Celsius, mai scăzute în Transilvania şi Moldova, vineri vor ajunge şi la 10 grade în estul şi nord-estul ţării.

Pe timpul nopţii, însă, temperaturile vor rămâne sub zero grade.

×
Subiecte în articol: vremea