x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Vremea Cod galben de ceaţă în 8 judeţe

Cod galben de ceaţă în 8 judeţe

de Redacția Jurnalul    |    13 Mar 2024   •   07:32
Cod galben de ceaţă în 8 judeţe
Sursa foto: Hepta

Meteorologii au emis miercuri avertizări Cod galben de ceață densă ce afectează localități din 8 județe, în orele următoare. Se semnalează ploaie ușoară pe A1, A2, A3 și DN1.

Până la ora 9.00 va fi ceață în județul Vaslui și în localităţi din județele Suceava, Neamţ, Iaşi, Gorj, Vâlcea, Constanța și Tulcea.

Se va semnala local ceață care determină scăderea vizibilității sub 200 m, izolat sub 50 m.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că nu sunt semnalate autostrăzi sau drumuri naționale cu circulația oprită ca urmare a condițiilor meteorologice nefavorabile sau a vreunui eveniment rutier.

Ceața reduce vizibilitatea sub 200 metri, izolat sub 50 metri, pe raza județelor Buzău, Gorj, Iași, Neamț, Suceava, Vaslui și Vâlcea.

La nivelul țării se circulă, în general, pe un carosabil umed, fiind semnalate precipitații sub formă de ploaie în zona sudică.

Pe drumurile principale, respectiv autostrăzile A1 București – Pitești, A2 București – Constanța, A3 București – Ploiești și DN 1 Ploiești-Brașov, traficul se desfășoară pe un carosabil umed, cu vizibilitate bună, cu precipitații sub formă de ploaie ușoară.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: cod galben ceata