x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Vremea COD GALBEN de ceaţă în mai multe judeţe din ţară. Ce zone sunt afectate

COD GALBEN de ceaţă în mai multe judeţe din ţară. Ce zone sunt afectate

14 Feb 2014   •   09:21
COD GALBEN de ceaţă în mai multe judeţe din ţară. Ce zone sunt afectate
UPDATE 9:40 - Codul galben de ceaţă în judeţele Neamţ, Bacău, Vrancea, Vaslui, Botoşani şi Galaţi şi local in judeţele Suceava şi Iaşi se prelungeşte până la ora 14.00, informează ANM. Meteorologii anunţă, în aceste zone, şi burniţă, chiciură şi, izolat, depuneri de polei.

De asemenea, până la 11.15, judeţele Călăraşi si Teleorman, sudul judetului Argeş, precum şi drumurile naţionale şi europene aferente şi autostrada A1 se află sub cod galben de ceaţă.

Şi judeţul Harghita este sub cod galben de ceaţă, până la 10.15.
..............................................

Administraţia Naţionala de Meteorologie a emis, în această dimineaţă, mai multe atenţionari cod galben de ceaţă valabile în mai multe zone din ţară.

Intre orele 7:15 si 10:15, local in zonele joase din judetele Harghita, inclusiv municipiul Miercurea-Ciuc, precum si drumurile nationale si europene aferente, se va semnala ceata care determina scaderea vizibilitatii local sub 200 de metri, izolat sub 50 de metri.

Intre orele 8:15 si 11:15, pe arii extinse in judetele Calarasi si Teleorman, sudul judetului Arges, precum si drumurile nationale si europene aferente si autostrada A1, se va semnala ceata care determina scaderea vizibilitatii, local sub 200 m si izolat sub 50 m.

Intre orele 9:00 si 14:00, pe spatii relativ extinse in judetele Neamt, Bacau, Vrancea, Vaslui, Botosani si Galati si local in judetele Suceava si Iasi, inclusiv drumurile nationale si europene, se va semnala ceata care determina vizibilitate redusa, local sub 200 m si izolat sub 50 m, burnita, chiciura si izolat depuneri de polei.

×