x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Vremea COD GALBEN ploi abundente și grindină în mai multe județe. Ce zone sunt afectate

COD GALBEN ploi abundente și grindină în mai multe județe. Ce zone sunt afectate

12 Iul 2014   •   14:18
COD GALBEN ploi abundente și grindină în mai multe județe. Ce zone sunt afectate
UPDATE 15:15 - Administraţia Naţională de Meteorologie a emis, sâmbătă, o atenţionare nowcasting Cod galben de averse şi vijelii pentru vestul şi nordul judeţului Botoşani şi estul judeţului Suceava, valabilă până la ora 16:30.

Potrivit meteorologilor, în vestul şi nordul judeţului Botoşani, precum şi în judeţul Suceava, local, în zona de munte şi pe spaţii extinse în est, se vor semnala cantităţi de apă ce vor atinge şi depăşi 20 - 25 litri/metrul pătrat, frecvente descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului şi grindină de mici dimensiuni.
.................................

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis, sâmbătă, o atenţionare nowcasting Cod galben de ploi abundente pentru judeţele Botoşani, Suceava şi Neamţ, valabilă până la ora 15:00.

Potrivit meteorologilor, în jumătatea de vest a judeţului Botoşani, cea mai mare parte a judeţului Suceava şi zona de munte şi partea de nord a judeţului Neamţ se vor semnala cantităţi de apă ce vor atinge şi depăşi 25-30 l/mp, descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului, grindină de mici dimensiuni.

×