x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Vremea Prognoză METEO 1 martie. Cer variabil și precipitații slabe

Prognoză METEO 1 martie. Cer variabil și precipitații slabe

29 Feb 2016   •   21:30
Prognoză METEO 1 martie. Cer variabil și precipitații slabe
Sursa foto: kompasstudio/Getty Images/iStockphoto

Vremea se va menține caldă în întreaga țară, cu excepția regiunilor de vest și nord-vest. Temperaturile vor fi cuprinse între -1 grad și 20 de grade, cele mai ridicate valori termice înregistrându-se în sudul Munteniei. Cerul va fi variabil, dar în vestul, nord-vestul și centrul teritoriului, vor fi înnorări și va ploua, pe arii extinse în Maramureș, și local în Transilvania și Banat. Vântul va avea intensificări la munte și în prima parte a intervalului și în celelalte regiuni. În Capitală, vremea va fi caldă și vor fi condiții de ploi slabe. 

Marți
-1/20
Valorile termice vor fi ridicate pentru prima zi a lunii martie. Cerul va avea înnorări, în special în cursul zilei. Va ploua pe arii extinse în nord-vest și local în rest, iar la mari altitudini se vor înregistra precipitații mixte și intensificări ale vântului.

Miercuri
-4/18
Temperaturile vor scădea în centrul și nordul țării, unde se vor înregistra înnorări accentuate și precipitații slabe. În restul teritoriului, vremea se menține caldă. Vântul va avea intensificări la munte, în regiunile sudice și local, în cursul zilei, în cele centrale.

Joi
0/15
Vremea va fi în continuare caldă. În cursul zilei, cerul va fi temporar noros și izolat se vor semnala ploi de scurtă durată. Seara va ploua pe arii extinse în sud-vestul teritoriului, iar la munte se vor înregistra precipitații mixte. Vântul va sufla slab și moderat.


Temperaturi în principalele oraşe
Bucureşti 18
Craiova 17
Timişoara 14
Sibiu 15
Suceava 14
Galaţi 15
Constanţa 16
Cluj-Napoca 14
Bacău 16
Baia Mare 13
Iași 15
Oradea 12
Reșița 16
Pitești 15
Brașov 15


Ora la care răsare și apune soarele.
Soarele răsare: 06:53
Soarele apune: 18:04


Presiunea atmosferică în mmHg: 757
Viteza vântului în km/h și direcția: 12 km/h (S-V)×
Subiecte în articol: meteo