x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Vremea PROGNOZĂ METEO 21 martie. Cer variabil și temperaturi în creștere

PROGNOZĂ METEO 21 martie. Cer variabil și temperaturi în creștere

20 Mar 2016   •   18:49
PROGNOZĂ METEO 21 martie. Cer variabil și temperaturi în creștere
Sursa foto: BrianAJackson/Getty Images/iStockphoto

Vremea se va încălzi față de intervalul anterior, în special în sudul țării. Temperaturile se vor încadra între -4 și 17 grade Celsius, cele mai mari valori înregistrându-se în Lunca Dunării. Cerul va fi variabil, cu înnorări în vestul, centrul și nordul teritoriului, unde vor fi ploi locale. La munte, precipitațiile vor fi sub formă de lapoviță și ninsoare. Vântul va avea intensificări în cea mai mare parte a țării. Izolat, vor fi condiții de brumă. În București, valorile termice vor crește, iar vântul va fi moderat, cu unele intensificări.

 

Luni

-4/17

Vremea se va încălzi, mai ales în regiunile sudice. Cerul va fi variabil, cu înnorări în centrul, vestul și nordul țării, unde se vor înregistra ploi locale. La munte vor fi condiții de lapoviță și ninsoare. Vântul va avea intensificări în cea mai mare parte a țării.

Marți

-1/16

Temperaturile din timpul zilei vor fi în scădere în zonele vestice, sudice și sud-estice. Înnorările se vor accentua treptat și va ploua în vest, sud, centru și în celelalte regiuni, pe arii restrânse. La munte, la mari altitudini, vor fi condiții de lapoviță și ninsoare.

Miercuri

Vremea va fi în general închisã și temporar va ploua în toate regiunile, iar la munte, mai ales la altitudini mari vor fi și precipitații sub formã de lapovițã și ninsoare. Pe arii restrânse se vor aduna cantitãți de apã mai importante. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificãri la munte, în sud, dar izolat și în celelalte regiuni. Temperaturile maxime, în scãdere în cea mai mare parte a țãrii, vor deveni ușor mai mici decât în mod normal la aceastã datã și se vor situa între 5 și 13 grade. Temperaturile minime se vor menține ușor peste mediile climatologice specifice datei și se vor încadra între -2 și 7 grade.

 

Miercuri

-2/13

Vremea va fi în general închisă, înregistrându-se ploi temporare în toate regiunile țării. Valorile termice vor fi ușor mai scăzute decât cele specifice perioadei. La munte se vor înregistra precipitații sub formă de lapoviță și ninsoare. Vântul va sufla slab și moderat.

 

 

Temperaturi în principalele oraşe

Bucureşti  16

Craiova  16

Timişoara 13

Sibiu  12

Suceava  7

Galaţi  12

Constanţa  14

Cluj-Napoca 10

Bacău  11

Baia Mare 10

Iași  10

Oradea 12

Reșița  11

Pitești  14

Brașov  12

 

Ora la care răsare și apune soarele.

Soarele răsare: 06:17

Soarele apune: 18:30

 

Presiunea atmosferică în mmHg: 759

Viteza vântului în km/h și direcția: 13 km/h (V-SV)

×
Subiecte în articol: meteo