x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Vremea Prognoza meteo pentru următoarele zile: Temperaturi mai ridicate și precipitații

Prognoza meteo pentru următoarele zile: Temperaturi mai ridicate și precipitații

27 Ian 2022   •   09:48
Prognoza meteo pentru următoarele zile: Temperaturi mai ridicate și precipitații

Temperaturile vor crește astăzi, față de perioada anterioară, mai ales în județele din sudul și sud-estul României. În celelalte regiuni ale țării, temperaturile vor fi comparabile cu cele din ziua de 26 ianuarie 2022, transmite ANM.

Vor fi înnorări în vestul, centrul, nordul și nord-estul țării. Se vor manifesta precipitații pe arii restrânse pe timp de zi și locale noaptea.

În Banat și Crișana va ninge în prima parte a zilei. În Moldova va fi ploaie și lapoviță.

Temperaturile minime vor fi între -7 și 0 grade Celsius, iar valorile termice maxime se vor încadra între -2 și 9 grade Celsius.

Vineri, 28 ianuarie, vremea continuă să se încălzească. Cele mai mari diferențe de temperatură sunt în regiunile intracarpatice. Cerul va fi noros în mare parte a zilei în vestul, centrul și nordul țării. Temporar se vor manifesta precipitații. În zonele de munte va ninge, în restul regiunilor se vor semnala precipitații mixte.

Rafalele de vânt se vor intensifica la munte. În Carpații Meridionali și Carpații de Curbură se vor manifesta viscole, iar zăpada va fi spulberată.

Valorile termice minime vor varia între -6 și 1 grad Celsius, iiar temperaturile maxime între 0 - 10 grade Celsius.

Weekend

Sâmbătă, 29 ianuarie, cerul va fi noros în vestul, centrul, nordul și nord-estul țării. În restul regiunilor va fi variabil. Temporar se vor manifesta precipitații.

În zonele de munte, rafalele de vânt se vor intensifica, iar zăpada va fi spulberată.

Temperaturile vor scădea ușor sâmbătă, cu minime între -10 și -1 grad Celsius. Valorile termice maxime vor varia între -3 și 8 grade Celsius.

Duminică temperaturile vor crește. Vor fi intensificări ale vântului în Carpații Meridionali și Orientali.

Înnorări se vor semnala în multe dintre regiunile din țară. Va ninge în zonele de munte. În regiunile intracarpatice și în estul țării, pe arii restrânse, vor fi precipitații mixte.

Temperaturile minime vor fi între -5 și 2 grade Celsius, iar maximele se vor situa între 0 și 10 grade Celsius.

×
Subiecte în articol: meteo