x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Vremea Vremea în luna ianuarie: Temperaturi normale în toată țară și precipitații doar în anumite regiuni

Vremea în luna ianuarie: Temperaturi normale în toată țară și precipitații doar în anumite regiuni

04 Ian 2022   •   08:20
Vremea în luna ianuarie: Temperaturi normale în toată țară și precipitații doar în anumite regiuni
Sursa foto: Pixabay.com

Administrația Națională de Meteorologie a anunțat că până la finalul lunii ianuarie temperaturile medii se vor situa în jurul celor normale pentru această această, pe întreg teritoriul României. În ceea ce privește cantitățile de precipitații, acestea vor fi diferite în fiecare regiune.

În săptămâna 03.01.2022 – 10.01.2022, valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru acest interval în toate regiunile. Cel mai cald va fi în sud și local în centru și est. Regimul pluviometric va fi excedentar în regiunile sud-vestice și nordice, dar și local deficitar la munte și în sud-estul extrem, iar în rest va fi apropiat de cel normal pentru această perioadă.

În săptămâna 10.01.2022 – 17.01.2022, tempedii seraturile me vor situa în jurul celor normale pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României. Cantitățile de precipitații vor fi deficitare în regiunile vestice, nord-vestice și local în cele centrale, iar în rest vor fi în general apropiate de cele normale pentru acest interval.

În săptămâna 17.01.2022 – 24.01.2022, temperatura medie a aerului va avea valori apropiate de cele normale pentru această perioadă, în toată țara. Și regimul pluviometric va fi apropiat de cel normal pentru acest interval, în cea mai mare parte a țării.

În săptămâna 24.01.2022 – 31.01.2022, mediile valorilor termice se vor situa în jurul celor specifice pentru această săptămână, în toate regiunile. Cantitățile de precipitații estimate pentru această perioadă vor avea o tendință ușor deficitară, local, în sudul și vestul țării, iar în rest vor fi apropiate de cele normale, anunță Administrația Națională de Meteorologie.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: vremea in ianuarie