x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber ”A depășit un nou record! O întrece pe Floricica Dansatoarea”

”A depășit un nou record! O întrece pe Floricica Dansatoarea”

01 Oct 2017   •   11:38
”A depășit un nou record! O întrece pe Floricica Dansatoarea”
Sursa foto: Gabriela Arsenie/Gabriela Arsenie

Un concurent iUmor i-a trezit amintiri Deliei, care l-a comparat pe Ionuț Coman cu Floricica Dansatoarea.

Mai exact, concurentul s-a găsit în imposibilitatea de a recita primele două versuri din poezia ”Luceafărul”. Oricât de simplu ar putea părea de pronunțat ”A fost odată ca-n povești, a fost ca niciodată”, Ionuț a reușit să stâlcească poezia în mai bine de 20 de moduri, lucru care i-a amintit Deliei de un concurent... celebru.

”Ionuț Coman tocmai a depășit un nou record! O întrece pe Floricica Dansatoarea”, a exclamat Delia, convinsă că numărul lui Ionuț va deveni viral.

Trecând de probleme lingvistice, telespectatorii vor afla duminică, de la ora 21.00, cum au apreciat jurații prestația artistică a lui Ionuț Coman sau ”acest Elvis autohton”, cum a fost botezat de Delia, Cheloo și Mihai Bendeac.

În cel de-al patrulea sezon al emisiunii „iUmor”, mulți dintre concurenţii care vor să îi surprindă pe jurații Mihai Bendeac, Delia sau Cheloo au venit pentru prima dată în România, special pentru emisiunea ”iUmor.

Care vor fi cele mai interesante sketch-uri, cum vor reacţiona membrii celui mai nebun juriu din România sau ce numere ieșite din comun vor intra în lupta pentru marele premiu, telespectatorii vor vedea la iUmor în fiecare duminică, la Antena1.

×
Subiecte în articol: Floricica Dansatoarea iumor