x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Ana Maria Calița este câștigătoarea celui de-al patrulea sezon ”iUmor”

Ana Maria Calița este câștigătoarea celui de-al patrulea sezon ”iUmor”

11 Dec 2017   •   16:32
Ana Maria Calița este câștigătoarea celui de-al patrulea sezon ”iUmor”
Sursa foto: Gabriela Arsenie/Gabriela Arsenie

Sezonul patru al celei mai îndrăgite emisiuni de umor din România are un nou câștigător! Ana Maria Calița a cucerit duminică seara aplauzele și laudele juraților, dar, mai ales, a strâns cele mai multe voturi din partea telespectatorilor, astfel că este marea câștigătoare iUmor” 2017 și a unui premiu în valoare de 20.000 de euro. Finala ”iUmor” difuzată duminică seara, între orele 19:58 și 00:57, la Antena 1 a fost lider de audiență la nivelul întregului public din mediul urban.

”iUmor” a fost lider la nivelul întregului public din mediul urban cu o audiență medie de 6,8 puncte de rating și 16,3% cotă de piață, în timp ce poziţia secundă a fost ocupată de Pro Tv cu 6,6 puncte de rating și 15,9% cotă de piață.  

În minutul de aur, 21:47, aproape peste 1,7 milioane de telespectatori la nivel național urmăreau producția Antena 1, dublu față de cei care urmăreau atunci Pro Tv.  

Totodată, sezonul 4 al producției ”iUmor” a înregistrat o medie de 9,4% puncte de rating și 23% cotă de piață, Antena 1 fiind lider de audiență. Pro Tv a înregistrat în slotul ”iUmor” o medie de 8,4 puncte de rating și 20,7% cotă de piață. Procentul de leadership pentru sezonul 4 ”iUmor” a fost de 67%.

Doru Ivanov, Ana Maria Calița, Radu Bucălae, Ioana State, Cosmin Tobă, Bobi Dumitraș,  Paul Lungu, Adi Bobo, Antonia Boantă, Voicu Mane și Ștefania Dumitru au fost cei care au luptat până la ultimul zâmbet în competiția strânsă de duminică seara. Dintre aceștia, doar Doru Ivanov, Antonia Boantă, Adi Bobo, Cosmin Tobă și Ana Maria Calița au fost cei care au trecut de votul juraților. Calița a fost însă cea care a primit cele mai multe voturi ale telespectatorilor și a luat marele premiu!

Paul Lungu a intrat primul pe scena ”iUmor” în seara marii finale cu un număr de magie combinat cu stand-up. Paul a scos pe rând din eșarfa sa magică o shaworma, o sticlă de alcool, dar a reușit și să rezolve un cub Rubik cu limba.

”Mi se pare că ceea ce faci tu este foarte comod”, a apreciat Cheloo, în timp ce Mihai a remarcat că numărul lui Paul îi amintește de ceea ce Vlad Grigorescu a făcut în primul sezon. Ca urmare, Paul a primit un singur vot pozitiv, cel al Deliei, și nu a intrat la votul publicului.   

Ioana State, care în audiții a stârnit ropote de aplauze și admirația celor trei jurați cu lecția sa de gramatică, nu a mai fost la aceeași înălțime în finală, după spusele juraților. ”Nu mă supăr și nu mă întristez, reacțiile de care am avut parte după ce am apărut la iUmor au fost peste așteptările mele”, a spus Ioana, care nu a reușit să obțină niciunul dintre cele trei voturi.

  Voicu Mane a intrat însă în forță cu un număr de stand-up presărat de autoironie usturătoare. Pe alocuri, Mihai Bendeac a ”mirosit” din atitudinea lui că s-ar fi inspirat din spectacolele altor artiști de stand-up de la noi, în timp ce Cheloo i-a spus că nu a fost nici mai bun, nici mai slab decât de obicei, însă nu destul cât să îi ofere votul. Ca urmare, Voicu Mane a primit doar votul Deliei și nici el nu a intrat la vot.    

Cel de-al patrulea concurent, venit din cartierul bucureștean Dristor, Doru Ivanov, i-a mitraliat pe cei trei jurați cu noi glume inspirate din viața sa de familie și a fost primul concurent care a primit toate cele trei voturi pozitive pentru a trece în etapa de vot. ”Un număr demn de o finală”, a spus simplu Mihai Bendeac, la finalul reprezentației care l-a făcut să râdă cu lacrimi.

Antonia Boantă a adus-o din nou pe Paloma în finala ”iUmor”, iar împreună i-au transportat pe cei prezenți într-o adevărată aventură care i-a ținut cu sufletul la gură pe Delia, Mihai Bendeac și Cheloo. După ce, pentru cei trei jurați, care erau curioși să îi vadă și altă față, Antonia a interpretat și o scurtă scenetă din piesa ”Pescărușul”, Paloma a aflat că a primit cele trei voturi ale acestora.

Cosmin Tobă a fost cel care a urmat pe scena ”iUmor”, iar acesta nu a venit cu mâna goală, ci și cu mici cadouri pentru jurați. Foarte crispat, Cosmin s-a luptat cu emoțiile însă rezultatul a fost bine-meritat. ”Este unul dintre cele mai bune numere din toate finalele iUmor”, i-a spus Mihai Bendeac, în timp ce Cheloo l-a lăutat pentru imaginația sa extrem de bogată. ”Ești un câștigător anti-persoana ta”, i-a spus Cheloo. Imediat ce a primit cele trei voturi, Cosmin a ieșit de pe scenă: ”Trebuie să mă așez”.

   Adi Bobo a fost cel care a intrat apoi în cea de-a doua finală ”iUmor” din viața sa. ”Foarte interesant, foarte inteligent construit”, l-a lăudat Cheloo după ce în audiții Adi a lăsat emoțiile să îl copleșească. În acest timp, Delia a vrut să vadă ce se ascunde sub căciula concurentului, iar după ce l-a văzut și fără acest accesoriu, Adi Bobo a aflat că a primit trei voturi.

Ștefania Dumitru, cea care ne-a prezentat până acum ”fata din fântână” și apoi o licitație, a intrat de această dată în pielea unui personaj complet diferit: o domnișoară mondenă cu probleme de relație. ”Mi s-a dus puțin energia”, a mărturisit Ștefania la finalul numărului care nu i-a impresionat foarte tare pe cei trei jurați. ”Ești o actriță foarte bună, nu m-a deranjat că nu am râs foarte mult”, a spus Cheloo, care i-a acordat votul său, la fel ca și Delia. Cum Mihai nu a făcut la fel, Ștefania nu a putut trece la vot.

Radu Bucălae a reușit în primul rând să o impresioneze pe Delia cu vocea sa și cu acutele înalte pe care le poate atinge, în timp ce Mihai Bendeac a remarcat faptul că numărul acestuia a fost foarte scurt. ”Mi-am dat seama că există un număr de minute în care tu te încălzești, acum am senzația că tu te-ai oprit exact când trebuia să urmeze alte zece minute de senzație”, a spus Bendeac. Iar la final, Radu nu a primit cele trei voturi necesare pentru a intra la vot.

Bobi Dumitraș s-a ținut de promisiunea făcută și a luptat în marea finală ”până la ultimul zâmbet”. Numărul său plin de amintiri din copilărie povestite într-un mod foarte vizual nu a reușit însă să îi convingă pe Cheloo și pe Mihai, spre uimirea Deliei și a altor concurenți.

Aflată pentru a doua oară în finala ”iUmor”, Ana Maria Calița a fost cea care a închis seara. ”Părerea mea este că acesta este cel mai slab număr al tău de când ai apărut la iUmor, dar este bunicel”, a tachinat-o Cheloo, în timp ce Delia s-a situat la polul opus: ”Eu cred că a fost cel mai bun de până acum!”.

Calița a fost cea care a încheiat seara cu un succes și a obținut cele trei voturi ale juraților, dar și pe cele ale telespectatorilor, astfel că a plecat acasă cu trofeul ”iUmor” și cu marele premiu în valoare de 20.000 de euro.    

În acest timp, emisiunea ”iUmor” continuă căutarea pentru cele mai bune numere de comedie din întreaga lume!

Delia, Cheloo şi Mihai Bendeac sunt cei trei jurați ”iUmor” în fața cărora sute de umoriști din toate țările lumii și-au prezentat cele mai amuzante numere de stand up, magie, mimă sau improvizație. Persoanele care vor să participe în noul sezon se pot înscrie pe adresa casting.a1.ro.

Sursa: Kantar Media

Copyright: ARMADATA S.R.L.

Date prelucrate de catre departamentul Research Antena Group

Analiza este facuta pe target-urile 18-49 Urban, All urban si National

Perioada 10 decembrie 2017

×
Subiecte în articol: Ana Maria Calița iumor