x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Andrei Gîrjob, ales de public să meargă în finala ”iUmor”

Andrei Gîrjob, ales de public să meargă în finala ”iUmor”

07 Mai 2018   •   17:08
Andrei Gîrjob, ales de public să meargă în finala ”iUmor”
Sursa foto: Gabriela Arsenie/Gabriela Arsenie

Andrei Gîrjob a fost alesul publicului pentru a merge în finala ”iUmor”, sezonul 5, alături de Sevi și Francesca, Bogdan Zloteanu, Isabela Iacupovici, Renata Cilan, Mihaela Buhuș, Dan Cîrstea, Andrei Cojocaru, Cătă Dum și Dan Țuțu.

Andrei Gîrjob a revenit la ”iUmor” după ce apariția sa în sezonul al doilea i-a crescut popularitatea. Mai mult, cu ocazia revenirii, Andrei a aflat că se situează pe primul loc în topul celor mai drăguți concurenți ”iUmor” făcut de Delia. De această dată, Andrei a reușit să ”fure” voturile juraților cu un număr de magie folosind cărți de joc. Mai exact, Andrei a reușit să scoată cărțile semnate de aceștia dintr-un pantof, dintr-o pungă de pufuleți și, respectiv, dintr-o pungă de hârtie în care amestecase tot pachetul. În plus, Andrei a primit și votul telespectatorilor pentru a merge în finala ”iUmor”, sezonul 5.

Epigramistul Aculin Tănase, cea mai elegantă prezență din această ediție ”iUmor”, crede că a inspirat personajul ”Poetul Gării de Nord” din filmul ”Filantropica”. Acesta a venit pregătit cu un volum de epigrame pentru a-l prezenta juraților, dar și cu o poezie și câteva glumițe ”decoltate”. Iar dacă numărul său a obținut cele două voturi ale lui Cheloo și Delia, Aculin Tănase nu a reușit să fie pe aceeași lungime de undă cu Mihai Bendeac. ”El a făcut o remarcă foarte corectă, eu nu sunt actor, sunt poet”, a spus împăciuitor epigramistul.

Cosmin Bighei, zis și ”Părintele Bighei”, a venit la ”iUmor” pentru a propovădui cuvântul ”amuzant”. Iar misiunea sa a fost ”scurtă și cu har”, a considerat acesta, însă Cheloo a apreciat că numărul său a fost ”demn de cutia milei”, astfel că ”Părintele Bighei” a primit un singur LIKE, al Deliei. Momentul a determinat-o pe jurata ”iUmor” să intre într-o grevă a ”DA”-ului! ”Nu mai dau LIKE când voi nu dați pentru că nu contează! Mi-am dat seama... Pare o slăbiciune a mea... Ce motiv mai am să dau DA, dacă nu contează?!”, a spus Delia. Cei doi colegi jurați au asigurat-o că votul artistei este foarte important, însă Delia are o altă părere. "Cântărește mai greu LIKE-ul meu?", a întrebat-o Mihai Bendeac, iar replica a venit rapid: "Daaa, viața nu e corectă!".

Acest lucru, dar și prestația următorilor concurenți, a făcut ca Dan Ștefănescu, grupul format de Stelian Tudoriu și Andrei Decebal, dar și Ion Enache să nu obțină voturile necesare pentru a intra la vot. ”Nu forțez, doar când cazul îmi permite, atunci dau NU”, i-a asigurat însă jurata pe colegii săi.

Absolventă de Canto, dar și de UNATC, actrița Iuliana Călinescu este cea care joacă rolul mamei lui Roby Roberto (jucat de Mihai Bendeac) în serialul ”Băieți de oraș”. Aceasta a intrat în pielea personajului ”Lilișor din Berceni” încă dinainte de a păși pe scena ”iUmor”, iar monologul său a spus povestea unui interviu de angajare pentru un post de asistentă TV la care Lilișor visează. Tocmai faptul că Mihai Bendeac o cunoaște și o apreciază foarte mult l-a determinat pe acesta să nu o voteze pentru prestația sa. ”Am să îți explic eu: pentru că s-a creat un precedent, îi este teamă că te apreciază mult mai mult din punct de vedere actoricesc pentru că te cunoaște și pentru ca această temere să îi fie retezată, am rezolvat eu cazul!”, i-a spus Cheloo Iulianei, iar aceasta a primit votul acestuia, dar și pe cel al Deliei.

Japonezul Wes P. spune despre el că face un ”spectacol internațional de divertisment”, iar după ce a renunțat la primul rând de haine a și demonstrat. Abilitatea lui constă în a-și pune batiste și șervețele pe piele și apoi de a le smulge fără să verse paharul cu lichid pe care îl așează deasupra lor. ”A fost un număr marca ”iUmor”! Îți dai seama cât a stat el să încerce toate trăsnăile respective și cum i-au trecut prin cap cea cu aspiratorul sau cu ventilatorului...”, a fost uimită Delia.  

”Umorul japonez e dement, de fiecare dată vedem numere care ne opresc mintea în loc”, a fost de părere și Cheloo, iar Wes P. a primit toate cele trei voturi ale juraților.

La finalul fiecărei reprezentații, cei trei jurați își exprimă opţiunea prin „Thumbs Up” pentru „DA” şi „Thumbs Down” pentru „NU”, iar dacă obține minimum două voturi favorabile, un concurent merge mai departe în show.

 

Concurenţii din fiecare ediţie care au primit minimum doi de „DA” de la juraţi, vor putea fi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite „iUmor”, creată special de Antena 1, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00. Câştigătorul fiecărei ediţii, cel care va acumula cele mai multe voturi în aplicaţia ”iUmor”, va fi anunţat în cadrul Observatorului orei 16:00 de luni.

×
Subiecte în articol: iumor