x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Antenele, creşteri importante de audienţă

Antenele, creşteri importante de audienţă

03 Iun 2014   •   21:39
Audienţele Antenei 1, Antenei 3, Antenei Stars, Euforiei TV şi Zu TV, pe curbă puternic ascendentă, comparativ cu 2013
Televiunile Grupului Intact sunt lider de audienţă, în luna mai, pe majoritatea intervalelor orare în rândul publicului din mediul urban. De asemenea, audienţele Antenei 1, Antenei 3, Antenei Stars, Euforiei TV şi Zu TV se înscriu pe o curbă puternic ascendentă, comparativ cu 2013, în ceea ce priveşte publicul comercial.

Astfel, cele cinci posturi TV ale Grupului INTACT au fost lider lider de piaţă în luna mai în rândul publicului din întreg mediul urban pe intervalele: Whole Day: +2,5 puncte market share (23,9% IMG vs 20,5% CME); Day Time: +3 puncte market share (25,3% IMG vs 14,4% CME); Access: +3,9 puncte market share (26,4% IMG vs 19% CME); Late Fringe: +2,7 puncte market share (22,5% IMG vs 20% CME); All Day: +2,6 puncte market share (24% IMG vs 20,7% CME).

Antenele şi-au apreciat cota de piaţă pe toate intervalele orare în rândul publicului comercial, fiind lider absolut al pieţei TV în Day Time, situându-se la o diferenţă considerabilă faţă de trustul concurent, CME.

Televiziunea de divertisment nr. 1 din România, Antena 1, are nu doar cea mai însemnată divizie de vedete, dar şi show-uri care captivează publicul. Astfel, în luna mai, pe primele locuri în topul audienţelor se găsesc producţiile Next Star, TE cunosc de undeva?, Serviciul Român de Comedie, România dansează şi Junior Chef. În clasament figurează şi emisiunile zilnice marca Observator, Acces direct, Mireasă pentru fiul meu sau Neatza cu Răzvan şi Dani.

Cel mai puternic post de ştiri din România, Antena 3, nu este doar lider autoritar de audienţă, ci înregistrează creşteri importante pe toate intervale zilei în rândul publicului cu vârste mai mari de 18 ani, în mai, comparativ cu aceeaşi lună a anului trecut. În topul celor mai urmărite emisiuni marca Antena 3 se situează Sinteza Zilei, Ediţie specială, În premieră, Q & A, România la vot, Punctul de întâlnire, Subiectiv sau La ordinea zilei. Ştirile zilei se află de asemenea în clasament.

Cele mai importante ştiri cu şi despre vedete, tot ce se întâmplă în zona mondenă se vede live la Antena Stars. Audienţele sunt incomparabil mai mari în mai 2014 faţă de aceeaşi lună a anului trecut.

În fine, cel mai nou lansat post tv al Grupului Intact, ZU TV, câştigă public din zona 15-34. Cele mai tari concerte, by Forza ZU, pot fi vizionate în exclusivitate la această televiziune. Cele mai urmărite emisiuni ale postului sunt Forza ZU, Premiile Grammy, Pop Profiles, Morning Zu, Zu kids on the Block şi Popescu & Flick.


×