x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Bănică jr și Carla’s Dreams au făcut un concurent să râdă cu lacrimi

Bănică jr și Carla’s Dreams au făcut un concurent să râdă cu lacrimi

06 Sep 2017   •   22:59
Bănică jr și Carla’s Dreams au făcut un concurent să râdă cu lacrimi
Sursa foto: Gabriela Arsenie/Gabriela Arsenie

Cel de-al șaptelea sezon al show-ului „X Factor”, care va avea premiera pe 10 septembrie, de la ora 20.00, la Antena 1, îi aduce pe cei patru juraţi, Delia, Carla’s Dreams, Horia Brenciu şi Ştefan Bănică Jr. în ipostaze dintre cele mai diverse şi le scoate la iveală calităţi mai puţin ştiute.

            Având în fața lor pe scenă un tânăr concurent cu un râs extrem de colorat, jurații X Factor și-au făcut o misiune din a-l amuza. Astfel, înainte de a-l asculta cântând, Carla’s Dreams și-a încercat norocul cu un banc scurt. ”De ce se ascund elefanții în cireș?”, a întrebat juratul. ”Pentru că au ochii roșii”, a venit repede și răspunsul său, care l-a făcut pe Alin, concurentul de pe scenă, să râdă copios.

             Ștefan Bănică jr a plusat apoi cu un banc la fel de sec. ”De ce rinocerul are corn? Pentru că... nu a găsit chiflă!”, a fost gluma care l-a făcut pe tânărul concurent să izbucnească din nou în hohote de râs, spre deliciul celor prezenți.  

”Nu ai cum să te abții, au răspunsuri foarte seci, tocmai de aceea te fac să râzi cu lacrimi astfel de bancuri”, a mărturisit amuzat concurentul. Cum s-a descurcat apoi Alin cu interpretarea sa, telespectatorii vor afla pe 10 septembrie, imediat după Observator, de la 20.00, când spectacolul prinde culoare în noul sezon al supershow-ului „X Factor”.

O ţară întreagă va căuta factorul X alături de Delia, Carla’s Dreams, Horia Brenciu şi Ştefan Bănică, având ocazia să decidă alături de aceştia cine merită sau nu să ajungă pe marile scene ale lumii, încă din etapa audiţiilor. Povești și personaje captivante se vor perinda şi în acest an prin fața telespectatorilor, talente care merită să fie arătate, momente care vor surprinde sau vor emoționa, toate vor da multă culoare spectacolului de la “X Factor”, în cel mai nou sezon al super show-ului de la Antena 1.

Duminică, 10 septembrie, odată cu marea premieră „X Factor”, de la 20:00, pe Antena 1, Antena Group şi cea mai mare familie de vedete duc mesajul „Mereu cu tine” mai departe prin evenimentul care deschide toamna, Ziua  X. Ziua X reprezintă o serie de concerte live, la nivel naţional, în trei dintre cele mai mari oraşe ale ţării, Bucureşti, Iaşi şi Timişoara, susţinute de cele mai mari nume din industria muzicală. Delia, Carla’s Dreams sau Holograf sunt doar câţiva dintre cei care vor face show în Piaţa Universităţii din Bucureşti, în Piaţa Operei din Timişoara şi Palatul Culturii de la Iaşi. O zi maraton, cu #100demomentedespectacol, ziua X aduce Antena Live Show în mijlocul oamenilor, începând cu ora 17.00, pentru „Mai mult decât un concert”.

×
Subiecte în articol: Carla’s Dreams