x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Coșmarul unui belgian. Primește zilnic 14 cutii cu pizza de circa 9 ani, deși nu le-a comandat

Coșmarul unui belgian. Primește zilnic 14 cutii cu pizza de circa 9 ani, deși nu le-a comandat

de Redacția Jurnalul    |    06 Noi 2023   •   16:30
Coșmarul unui belgian. Primește zilnic 14 cutii cu pizza de circa 9 ani, deși nu le-a comandat
Sursa foto: Hepta

Un belgian primește zilnic pizza și alte preparate culinare de circa 9 ani, deși nu le-a comandat.

Un pensionar din Belgia spune că viața lui a devenit un coșmar întrucât în orice moment din zi sau din noapte poate suna un curier la ușă cu munți de pizza

"Am primit comenzi de pizza şi la 2 noaptea!", povestește Jean Van Landeghem, care nu își explică de ce se întâmplă acest lucru. 

Când a primit prima pizza necomandată a crezut că este o confuzie la mijloc și nu se va mai repeta. Dar cutiile cu pizza continuă să vină de 9 ani, scrie Mirror.

Jean Van Landeghem are acum 65 de ani şi a dezvăluit ce i se întâmplă în 2020. Curierii vin la ușa sa cu tot felul de preparate culinare pe care nu le-a comandat și nu le dorește. Deși le respinge, într-o singură zi i-au fost aduse 14 cutii cu pizza. 

"Dintr-o dată, un curier a apărut în faţa uşii şi mi-a întins mai multe cutii de pizza, deşi nu comandasem nimic", spune belgianul. 

Însă ceea ce credea că este o întâmplare a devenit un coșmar care nu se mai termină. Produsele sunt livrate de la restaurante diferite, și nu se știe când și cu ce preparate apare curierul la ușa sa. 

"Se putea întâmpla în timpul săptămânii, în weekend, la orice oră... , explică Jean Van Landeghem.

Mai mult, într-o zi din ianuarie 2019, au apărut nu mai puțin de 10 curieri, scrie Daily Star. Unul dintre aceştia i-a adus 14 cutii de pizza. 

"Nu mai pot să dorm. Tresar de fiecare dată când aud un scuter pe stradă. Trăiesc cu frică... Mă tem că cineva îmi va mai aduce o pizza", precizează bărbatul, care regretă și banii cheltuiți, timpul și energia angajaților. 

"Trebuie să arunce mâncarea. În ziua când au venit 10 curieri, am calculat, şi toată mâncarea costa 450 de euro", mai spune acesta.

Un caz similar

Situația este și mai ciudată întrucât nu este singulară. Un caz similar a fost semnalat în oraşul Flanders, aflat la 25 km distanţă de casa pensionarului. Un alt bărbat se confruntă cu livrarea "comenzilor fantomă de pizza".

 "Uneori primim amândoi comenzi în aceeaşi zi", spune acesta.

Jean Van Landeghem crede că autorul locuiește în zonă și îl cunoaște. Belgianul a apelat și la poliție, dar fără succes. 

 

×
Subiecte în articol: pizza belgia