x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Blestemul tragerii la sorți și bucătăria internațională

Blestemul tragerii la sorți și bucătăria internațională

05 Noi 2017   •   22:28
Blestemul tragerii la sorți și bucătăria internațională
Sursa foto: DIANA OROS

O nouă rundă de confruntări vine dublată de emoții și tensiune în bucătăria ,,Chefi la cuțite”, căci chefii și concurenții resimt din ce în ce mai mult presiunea competiției. Rândurile încep să se strângă, nervii se întind la maximum, iar orgoliile iscă primele cuvinte tăioase. Mâine seară de la ora 20:00, misterul probei va fi dezvăluit doar după cunoscuta tragere la sorți, care nu a purtat până acum noroc câștigătorului.

De două ori consecutiv echipa portocalie a fost cea care a decis ce va avea de gătit fiecare și tot de două ori a ajuns în situația de a pierde doi din cei șase concurenți. Așa că fiecare dintre chefi se va feri mâine seară să extragă biletul cu mesajul ,,azi tu alegi”, convinși de faptul că nu e un privilegiu, ci un mod de a atrage ghinionul. ,,De ce îți e frică nu scapi, cine trage biletul câștigător e blestemat”, mărturisește cu emoții chef Sorin Bontea.  Dar tragerea la sorți nu va fi singurul lucru care îi va pune pe cei din bucătărie în încurcătură mâine seară. Tema bucătăriei internaționale va impune și trei țări specifice, iar prima dezvăluire ale acestora va ridica multe sprâncene, atât în rândul juraților, cât și în rândul concurenților.

Cea de-a treia confruntare a sezonului patru ,,Chefi la cuțite” începe cu un dezavantaj pentru ,,portocala mecanică”, dar cu aceeași dorință de câștig. Rămași în patru oameni, bucătarii conduși de chef Dumitrescu vor să se asigure sub orice formă că mâine seară tabela îi va desemna câștigători. Cu același spirit de luptă vor intra în arenă și restul concurenților: ,,celălalte echipe ar trebui să se teamă de noi, suntem ca un tanc rusesc”, afirmă hotărâți reprezentanți din echipa mov a lui chef Scărlătescu. Cine va avea parte de ,,blestemul tragerii la sorți”, ce țări vor impune tematica farfuriilor și cine va intra la duel de data aceasta, telespectatorii Antenei 1 vor afla mâine seară într-o ediție incendiară a celei mai iubite emisiuni culinare, ,,Chefi la cuțite”.

 

Componența echipelor de mâine seară:

  • Echipa Mov- Chef Scărlătescu:

Lazăr Florin, Micky Vîrtop, Bad Angie Moisescu, Iulia Sălăjan, Loredana Ene , Ionescu Mihai

  • Echipa Portocalie- Chef Dumitrescu:

Necula Mihai, Stratulat Irina, Botiș Ioana, Hârâială Silvian

  • Echipa Verde- Chef Bontea:

Chirițoiu Ionuț, Samir Fareș, Ailincăi Cosmin, Bartisch Monica, Ilieș Vasile Mirel, Olteanu Cristian Andrei

×
Subiecte în articol: Chefi la cuțite