x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Calatorii Distracţie garantată în Lloret de Mar, Costa Brava

Distracţie garantată în Lloret de Mar, Costa Brava

11 Iul 2013   •   10:49
Distracţie garantată în Lloret de Mar, Costa Brava
Aflata in nordul Barcelonei, Lloret de Mar este cea mai mare si mai animata statiune de pe Costa Brava. Datorita numarului mare de cluburi, baruri, discoteci si cazinouri, statiunea atrage multi tineri dornici de distractie!

Peisajul este dominat de paduri de pini, care ajung pana la malul marii si care adapostesc o multime de case de vacanta si zone rezidentiale. Plaja este larga si bine ingrijita, strajuita de stanci indraznete si faleze abrupte. Claritatea si culoarea apei si temperaturile de care se bucura regiunea catalana te vor face insa sa nu iti mai doresti sa pleci de pe plaja! Datorita tarmului stancos s-au format golfuri destul de adanci, care sunt propice scufundarilor si snorkelingului.
O croaziera de cateva ore cu vaporasul sau catamaranul se va transforma in amintiri greu de uitat datorita peisajelor de basm, a tarmului lovit de valuri si a castelelor care par ca urmeaza sa se prabuseasca in Marea Mediterana.
In Lloret de Mar gasesti nenumarate cluburi de golf, biliard sau bowling, unde te poti distra cu prietenii, dar si instalatii „bungee jumping”, daca vrei sa iti testezi curajul.
La una dintre zecile de terase cu meniuri care te imbie cu tot felul de bauturi si mancaruri traditionale, te poti delecta cu o o carafa de sangria cu capsune si portocale proaspete sau cu delicioasele preparate din peste proaspat sau fructe de mare. Incearca paella cu fructe de mare si calamari „a la plancha” (pe plita), cu multa lamaie.
In imediata apropiere a statiunii se afla Castelul Sfantul Ioan, construit in anul 1001. Simbolul orasului este insa „Dona Marinera”, o statuie din bronz ce intruchipeaza o nevasta de pescar, lucrata de Ernest Maragall in anul 1966.
Sunt multe lucruri de vazut in imprejurimile statiunii, principala atractie fiind orasul Barcelona, la 75 km, pe care trebuie neaparat sa il vizitezi! Iar daca iti plac parcurile de distractii, in Palafolls, la doar cateva minute de mers cu autobuzul, vei gasi Marineland Cataluna, unde poti vedea show-urile cu delfini sau cele cu pasari exotice si te poti bucura de toate atractiile parcului: piscine mici si mari, kamikaze, tornade de apa, tobogane intortocheate, gaura neagra, bumerangul etc.

Oferta sejur Costa Brava

GHT Hotel Balmes 4* - de la 471 Euro/pers., transport cu aavionul, transferuri, 7 nopti cazare cu demipensiune, asistenta turistica. Christian Tour, www.christiantour.ro

×
Subiecte în articol: oferta sejur Costa Brava