x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Calatorii În călătorie prin Africa: Cele mai frumoase 10 plaje GALERIE FOTO

În călătorie prin Africa: Cele mai frumoase 10 plaje GALERIE FOTO

01 Iul 2014   •   12:46
În călătorie prin Africa: Cele mai frumoase 10 plaje GALERIE FOTO

Călătorii entuziaşti sunt în permanenţă în căutare de noi locuri de explorat, încercând să transforme vacanţa de vară nu doar într-una liniştită şi relaxantă, ci şi de descoperire a noi culturi. Europa, America Latină sau Caraibele sunt destinaţii populare printre turişti, dar în proximitatea Bătrânului Continent, în Africa, există locuri de o frumuseţe aparte şi plaje pitoreşti.

Idei de CĂLĂTORIE: 7 MARI oraşe neaşteptat de FRUMOASE, subestimate pe NEDREPT de ghidurile turistice FOTO

Belle Mare – Mauritius

Mauritius este o insulă superbă aflată în Oceanul Indian, în largul coastelor Africii. Este o ţară care a fost stăpânită de trei imperii coloniale - portughez, francez şi englez - iar influenţele încrucişate sunt pregnante peste tot în insulă. Dacă sunteţi în căutarea unei plaje liniştite, cu nisip fin, plaja Belle Mare, de pe coasta de est a insulei, este locul ideal unde să mergeţi. Plajele sunt strălucitoare, cu nisip alb, iar răsăriturile de aici vă vor oferi o nouă perspectivă asupra vieţii.

Citeşte şi Vacanţe sub Pământ: Cele mai INSOLITE destinaţii SUBTERANE la care nici nu te-ai fi gândit GALERIE FOTO

Plaja Kokrobite - Ghana

Cel mai important lucru pe care trebuie să-l ştie un turist despre Ghana este că, spre deosebire de multe alte ţări africane aici sunteţi la adăpost de orice tulburări civile sau revolte sociale. Ţara este cunoscută ca fiind una liniştită, caldă şi primitoare şi, în plus, are unele dintre cele mai bune plaje din lume. Printre cele mai frumoase este Plaja Kokrobite, aflată la mai puţin de 30 km de capitala Accra. Nisipul este excelent, apa limpede, iar localnicii sunt foarte prietenoşi.

Mai multe plaje deosebite din Africa şi GALERIA FOTO pe RomâniaTV.net.

×