x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Calatorii Plajele secrete din Tenerife

Plajele secrete din Tenerife

09 Iul 2013   •   12:30
Plajele secrete din Tenerife
Departe de aglomeratia din zonele turistice, in Tenerife exista mai multe plaje retrase, in care natura si linistea ofera un fundal pitoresc! Daca vrei sa descoperi locuri noi pe insula si plaje cu nisip natural, atunci aici vei gasi locul in care să te ascunzi de lume!

Playa El Bullullo, ideala pentru surfing

Ca sa ajungi la plaja El Bullullo trebuie sa mergi pe jos aproape o ora printr-o plantatie de banani. Dar, odata, ce pasesti pe nisipul negru, un lucru e sigur: plaja merita tot efortul. El Bollullo nu exceleaza prin facilitatile sau amenajarile sale, insa impresioneaza prin curatenie si privelistea de vis. Aerul de Ocean, cu aerosoli si zgomot de valuri sparte sau doar pasii tai pe zgura vulcanica sunt confirmarea linistii si relaxarii totale. Iar daca esti pasionat de surfing, aceasta este destinatia perfecta, datorita valurilor care pot ajunge la inaltimi impresionante.

El Puertito, raiul pescarilor

Este locul perfect pentru a lenevi pe nisipul auriu si pentru a incerca captura zilei la restaurantul cu vedere la plaja. Mirosul de sare, iarba de mare si peste din adancuri este perfect aici. Valurile care se sparg de stanci si soarele care dogoreste iti dau senzatia ca timpul s-a oprit in loc. Dupa o zi de relaxare, in care uiti de toate grijile si capeti un bronz frumos, iti va fi foarte greu sa te rupi de acest colt pitoresc, in care pescarii isi strang plasele in amurg. In El Puertito poti face snorkeling, iar daca ai noroc, poti sa vezi si cateva testoase.

Diego Hernandez, daca ai chef de drumetii

Sunt multe colturi de paradis pe insula Tenerife, unde nu poti ajunge decat la pas, iar unul dintre ele este o plaja de vis, intre satele de pescari La Caleta si El Puertito, numita Diego Hernandez. La plaja Hernandez se poate ajuge si de la Campul de Golf Costa Adeje. Lasi masina sus si mergi vreo doi kilometri pe cararea care coboara spre plaja. Ai grija la maree: cand fluxul apei este mare, plaja este acoperita complet. Pentru amatorii de epave, aici este un vapor esuat, infipt in malul stancos.

Playa de la Tejita, un paradis linistit

Este cu adevarat incredibil cum o plaja intinsa, cu nisip auriu si moale, aflata la mica distanta de aeroportul Tenerife Sud, este aproape pustie. Plaja este relativ necunoscuta, cu exceptia localnicilor, astfel ca niciodata nu este aglomerata si nu a fost afectata de turism. De fapt, La Tejita a fost lasata in starea sa naturala, aici neexistand alte facilitati decat cateva standuri de unde poti achizitiona bautura sau mancare, insa exact acesta este si motivul care o face atat de frumoasa. La Tejita mai este numita si Plaja Muntelui Rosu sau Playa Roja Montana, luand numele de la muntele care este situat la capatul de est a plajei. Imediat langa impunatorul Montana Roja se afla o mica portiune de plaja care este utilizata de catre nudisti.

Oferta charter Tenerife

Hotel Diamante Suites 4* - de la 525 Euro/pers., transport cu avionul, transferuri, 6 nopti cazare cu pensiune compelta, asistenta turistica. Christian Tour, www.christiantour.ro

×
Subiecte în articol: oferta charter Tenerife