x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Calatorii Reduceri pentru vacanțe exotice de Black Friday

Reduceri pentru vacanțe exotice de Black Friday

de Diana Scarlat    |    12 Noi 2021   •   07:57
Reduceri pentru vacanțe exotice de Black Friday

Agențiile de turism au profitat de Black Friday pentru a lansa oferte de nerefuzat pentru românii care vor să se relaxeze în vacanțe exotice, de acum până în toamna lui 2022. Cele mai mici prețuri au fost, bineînțeles, pentru pachetele turistice cumpărate în regim „early booking”, unde reducerile costurilor sunt semnificative. Tendința actuală este aceea de a alege vacanțe lungi, de zece zile, cu servicii complete, în regim all inclusive, în resorturi de patru și cinci stele. Prin ofertele de Black Friday, agențiile de turism încurajează călătoriile, susținând industria ospitalității, la nivel mondial.

 

Cine rezervă în această perioadă, beneficiază de reduceri pentru anumite circuite turistice care se vor derula până la finalul anului, inclusiv circuitele de Revelion. Una dintre primele agenții de turism care au lansat oferte de nerefuzat, cu ocazia Black Friday pentru destinațiile exotice, este DAL Travel, campania derulându-se în perioada 12-21 noiembrie. „Sunt reduceri pentru Revelion 2022, pentru sărbătorile de Paște și pentru circuite turistice care se vor organiza până în toamna anului 2022. Printre destinațiile care pot fi alese sunt Mexic, Peru, Zanzibar, Africa de Sud, Egipt, Uzbekistan, Turcia, Madeira și Maroc. Din ce în ce mai mulți turiști români se orientează, în timpul sezonului de iarnă, dar și în ultimul timp, către destinațiile exotice, iar DAL Travel, unul dintre cei mai cunoscuți touroperatori din România pentru produsele turistice tip premium și de circuit, a lansat această nouă ofertă de reduceri Black Friday, dedicată în special destinațiilor exotice și circuitelor premium”, afirmă reprezentanții agenției. Aceștia mai spun că în ultima perioadă se observă un apetit crescut al românilor pentru destinații exotice și pentru circuite în țări îndepărtate, pe continente precum America de Sud și Centrală, Africa sau Asia. 

 

Noutăți pentru cei care vor experiențe noi 

 

„Piețele de Crăciun din Alsacia” este cel mai recent pachet inclus în campania Black Friday DAL Travel, pentru perioada 7-13 decembrie. Cea mai mare parte a ofertelor Black Friday se adresează Revelionului 2022, precum Africa de Sud, cu vizită la Cascada Victoria, Iordania, Turcia Cappadocia, Paris, Tanzania și Zanzibar, Mexic, cu Guadalajara cu minisejur la Cancun, Asia Centrală Uzbekistan, Portugalia și Albania. Românii pot alege, din ofertele Black Friday pentru anul viitor, Carnaval în Insula Madeira, Egipt și Croazieră pe Nil, Maroc, Peru – Colca – Nazca, inclusiv câteva destinații de Paște, precum Albania, Turcia de Sud-Est și Uzbekistan. Cea mai îndepărtată în timp ofertă Black Friday este Peru, cu marele circuit, care se va desfășura în perioada 23 august-6 septembrie 2022. Pentru Africa de Sud, Mexic, Tanzania – Zanzibar reducerile sunt de 100 de euro pentru fiecare pachet turistic, iar pentru destinații pentru Iordania, Uzbekistan sau Turcia, de 70-80 de euro pentru fiecare pachet turistic. 

 

Se folosesc toate canalele de comunicare online

 

Și Paralela 45 vine cu oferte de nerefuzat, cu reduceri de până la 50%, la Târgul de Vacanțe online și de Black Friday. Acestea sunt valabile până duminică. „Campania de reduceri, «Black Friday Paralela 45 - târgul vacanțelor», se desfășoară în perioada 12-15 noiembrie, iar ofertele pot fi accesate în portalul paralela45.ro sau se pot găsi în agențiile din toată țara. În premieră pentru o campanie de reduceri, agenții Paralela 45 preiau cererile pe toate canale de comunicare: call center, chatul din pagina de internet, e-mail, un număr de WhatsApp dedicat aflat în site, Facebook și Facebook Messenger, Instagram. Campaniile desfășurate în această săptămână sunt similare celor din lunile noiembrie ale anilor trecuți, când se organizau târguri naționale de turism”, spun reprezentanții agenției. Oferta de iarnă cuprinde pachete cu zbor charter spre Hurghada de la București, Cluj-Napoca, Iași, Timișoara, Baia Mare, spre Sharm el Sheikh din București, Timișoara și Iași, precum și zboruri directe spre Republica Dominicană, Zanzibar, Maldive, Kenya, Capul Verde, Madeira, Dubai, de sărbători și în primele luni ale anului 2022: Vacanța în Hurghada costă de la 424 de euro/7 nopți/persoană, în perioada 5 noiembrie 2021-23 aprilie 2022. 

 

Iarna e ca vara, dar mai ieftin

 

Pentru Sharm el Sheikh, prețurile pornesc de la 509 euro/persoană/7 nopți, în perioada 21 decembrie 2021-9 ianuarie 2022. Sunt reduceri pentru vacanțe de iarnă în destinații exotice, cu zbor charter de la București, Cluj-Napoca ori Timișoara, pentru destinații precum Zanzibar - de la 999 de euro/persoană, în intervalul 3-24 ianuarie 2022, de asemenea, pentru Capul Verde, de la 1.052 de euro/persoană, în perioada 23 decembrie 2021-6 ianuarie 2022, dar și în alte destinații, precum Kenya, cu prețuri de la 1.052 de euro/persoană, în perioada 29 noiembrie 2021-28 februarie 2022, sau Punta Cana, de la 1.058 de euro/persoană, în perioada 26 noiembrie 2021-28 ianuarie 2022. În Maldive se poate merge în vacanță, cu prețuri de la 1.292 de euro/persoană, cu zbor charter de la București și Cluj-Napoca, în perioada 28 noiembrie 2021-30 ianuarie 2022. De asemenea, cei care vor să meargă în Dubai în această iarnă au oferte de la 549 de euro/persoană, în perioada 28 noiembrie 2021-20 februarie 2022, cu zboruri de la București și Timișoara. Pentru Madeira, prețurile pornesc de la 751 de euro/persoană, în intervalul 21 decembrie 2021-4 ianuarie 2022 și cu zboruri charter de la București și Cluj-Napoca. „Mai multe curse charter spre Antalya sunt organizate anul acesta de Revelion, iar zborurile pentru vara viitoare, din București, Târgu Mureș, Cluj-Napoca, Baia Mare, Iași, Sibiu, Timișoara, au fost deja lansate și se află în perioada de Early Booking, alături de cele spre insulele grecești și Spania”, explică reprezentanții agenției. Pentru destinații precum Antalya, Creta, Tenerife sau Zakynthos, prețurile sunt și mai mici, adică 300-400 de euro/persoană. Ofertele pentru România încep de la 26 de lei/persoană pentru vacanțe la munte, în stațiunile balneo sau pe litoral, pentru vacanța de 1 Decembrie, Crăciun, Revelion și vara viitoare. 

Anul acesta, agențiile și-au creat singure campanii proprii, pentru că nu se mai pot întâlni cu turiștii într-un stand, la târgul național de turism care se organiza anual, la Romexpo. TTR nu mai are loc nici în această toamnă cu prezență fizică, din cauza pandemiei. 

 

Listăm ofertele speciale pe internet și agenții noștri preiau cererile de oriunde le este la îndemână turiștilor noștri să le trimită, telefonic, prin e-mail ori rețelele sociale. Cred că discounturile pe care le oferim împreună cu partenerii noștri hotelieri sunt așteptate, la fel ca în anii trecuți.

 

Alin Burcea, CEO Paralela 45

×
Subiecte în articol: Black Friday Black Friday 2021