x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Calatorii Tigaki, plaja si distractie cat cuprinde!

Tigaki, plaja si distractie cat cuprinde!

22 Iul 2013   •   17:31
Tigaki, plaja si distractie cat cuprinde!
Statiunea Tigaki este situata la 11 km de orasul Kos si la 7 km nord de satul Asfendiou. Are o plaja foarte cosmopolita si extrem de bine organizata, potrivita pentru un sejur linistit si odihnitor.

Frumoasa statiune de vacanta aflata in partea de nord a insulei Kos este foarte apreciata de turistii veniti din toata lumea datorita plajei sale cu nisip auriu si apei limpezi, de un albastru incredibil. Intrarea lină în mare transforma Tigaki intr-un loc potrivit pentru vacanta cu cei mici.

In plus, plaja a fost distinsa cu Steagul albastru, garantia europeana pentru calitatea serviciilor si curatenia apei. Te poti bucura aici de inot, plaja si sporturi pe plaja.

Daca iti place windsurfing-ul, vei iubi acest loc, deoarece sunt multe valuri mari. Pentru cei mai putin experimentati, dar dispusi sa incerce acest sport de apa, exista un centru de formare si inchiriere a echipamentelor sportive chiar pe plaja.

Cu o atmosfera rustica si linistita, statiunea este plina de verdeata si flori de toate culorile. O multime de taverne traditionale te asteapta cu preparate delicioase din peste proaspat si fructe de mare. Langa plaja vei gasi si o multime de snack-baruri si fast-food-uri, iar in centru sunt multe magazine deschise toata ziua. Diverse cluburi, baruri si discoteci iti vor asigura o viata de noapte trepidanta, distractia tinand pana dimineata.


Cand te-ai saturat de inot si plaja, e timpul sa te plimbi prin imprejurimi - ai multe de vazut!Vei putea vizita mai multe sate mici, extrem de pitoresti: Zipari, Asfendiou, Pili, Palio Pili.

Poti ajunge usor in orasul Kos cu autobuzul care soseste din ora in ora. Exista si serviciu de taxi sau poti inchiria o masina, motocicleta sau bicicleta (mijloc foarte popular in Kos, denumit si “orasul bicicletelor”). Aeroportul se afla la 15 de kilometri nord-est.

Agenția Mareea a atins cifra de 100.000 de turisti care și-au petrecut vacanțele în Grecia și anul acesta sărbătorește 15 ani de activitate. Pentru a marca acest eveniment, oferă taxe de aeroport gratuite și reduceri de până la 280 euro pe camera la charterele pe Grecia.


Oferta sejur Kos

Hotel Ilios 3* - 475 euro/pers., transport avion, transferuri, 7 nopti cazare cu demipensiune, asistenta turistica locala.  Taxe de aeroport gratuite in valoare de 73 Euro/pers. Agentia Mareea, Tel.021 619 2584/*9988 call center, www.mareea.ro

×
Subiecte în articol: oferta sejur Kos