x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Calatorii Unde plecăm de Crăciun

Unde plecăm de Crăciun

de IncomeMagazine    |    21 Dec 2012   •   07:58
Unde plecăm de Crăciun

 Pentru cei care nu vor să petreacă Crăciunul în mod tradiţional, agenţiile de turism au disponibile câteva oferte pentru această perioadă, în regim last minute, potrivit portalului infoturism.ro. Tot ceea ce trebuie să faceţi este să aveţi la îndemână un card şi să vă grăbiţi pentru că majoritatea ofertelor last minute se epuizează destul de repede.

Crăciun în ţara lui ... Moş Crăciun

Cum ar putea arăta un Crăciun ideal dacă nu chiar în ţara lui Moş Crăciun? Chiar în îndepărtata Finlandă, unde se poate vizita casa din pădure a lui Moş Crăciun şi a soţiei sale şi unde, în ajung de Crăciun, Moşul vine şi le ascultă dorinţele copiilor înmânându-le daruri. O aventură până în lumea lui Moş Crăciun este de 1.399 de euro de persoană (redusă de la 1.479 de euro) – în care este inclus zborul bucureşti – Kittila şi Rovaniemi – Bucureşti, transferuri, cazare cu mic dejun la un hotel de patru stele şi cina festivă de Crăciun – la care se mai adaugă numai 95 de euro pentru taxele de aeroport.

Piaţa de Crăciun din Praga

Una dintre cele mai frumoase pieţe de Crăciun, din Europa , este cea din capitala Cehiei. Boema Praga îşi aşteaptă turiştii cu multe suprize, iar o ofertă last minute în acest oraş este de 186 de euro de persoană pentru un sejur, cu plecare din 22 decembrie. Cazarea este la un hotel de trei stele şi transportul se face cu autocarul, de aceea sunt incluse şi două nopţi de cazare la Budapesta. Oferta mai include şi două excursii la Dresda şi la Karlovy Vary. În plus , cei care aleg această ofertă primesc gratuit o vacanţă în Grecia, în Insula Corfu, cu plecare în lunile mai sau iunie.

Citeste unde poti face plaja de Craciun


Citeste si
Care sunt cele mai frumoase muzee din lume
Vacanţă în patria gurmanzilor
Sfaturi utile pentru a avea o vacanţă reuşită de revelion în străinătate
De ce nu vin turistii straini in Romania de Revelion

×
Subiecte în articol: craciun agentii turism