x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Calatorii Unde te distrezi in Thassos

Unde te distrezi in Thassos

29 Iul 2013   •   15:20
Unde te distrezi in Thassos
Un sejur in Thassos este visul de vacanta la care te gandesti tot anul; golfuri ascunse privirilor, plaje intinse, taverne primitoare… adauga si zilele pline de soare si vei simti cum toata oboseala acumulata dispare de cum ai pasit pe insula.

Vacantele in Thassos au un farmec aparte, viata aici se scurge dupa alte tipare, totul este linistit, nimeni nu se grabeste, exact ce-ti trebuie ca sa uiti de traficul infernal, de e-mailurile la care trebuie sa raspunzi urgent si de telefoanele care suna nonstop. Tot ce ai de facut aici este sa te relaxezi, sa-ti scufunzi picioarele in marea limpede, sa te intinzi pe nisip si sa admiri peisajul.

Dar, oriciat de relaxanta si de linistita este insula, asta nu inseamna ca e lipsita de distractie. In Thassos sunt o multime de baruri, cafenele si cluburi situate in locatii pitoresti.  La lasarea serii, cluburile prind viata, distractia,  muzica si dansul sunt ingredientele principale.

Tutti Frutti Café
, din Potos, este un beach bar care a devenit punctul de atractie al tinerilor. Aici lumea petrece de dimineata pana seara, intr-un décor splendid, cu plaja imensa si albastrul marii Egee.

Clubul Nile Bar, din Limenaria, are seri dedicate diverselor genuri de muzica si artisti si DJ care se ocupa de intretinerea atmosferei.

Tot in Limenaria, Bolero Club are ca invitati DJ celebri, pe ale caror mix-uri vei dansa pana in zorii zilei. In 13 august, este invitat DJ FuZe, pentru un Dance Set unic. Clubul se deschide la miezul noptii, intrarea este libera, iar consumatia obligatorie costa 7 euro.

In capitala insulei, Limenas, clubul Davidoff te asteapta cu cocktailuri si bauturi fine, cu muzica buna si o atmosfera excelenta. Este clubul cautat de tinerii turisti si localnici. Tot in Limenas iti recomandam  clubul Just in Time, clubul in care “muzica nu se opreste niciodata”.

Langa portul vechi din Limenas este Café Island, cu cocktailuri excelente si dans pana dimineata, pe ritmurile celor mai recente hituri internationale.

Oferta sejur Thassos

Hotel Pegasus 3* - de la 239 euro/pers., transport cu autocarul, 7 nopti cazare, demipensiune, asistenta turistica. Christian Tour www.christiantour.ro

×
Subiecte în articol: oferta sejur Thassos