x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Carmen Avram a dezvăluit ce ar fi în stare să facă pentru bani

Carmen Avram a dezvăluit ce ar fi în stare să facă pentru bani

03 Dec 2014   •   12:55
Carmen Avram a dezvăluit ce ar fi în stare să facă pentru bani
Sursa foto: Robert Chirileanu

Întrebată care este cel mai groaznic lucru pe care l-ar face pentru bani, Carmen Avram, realizatoarea emisiunii „În premieră”, de la Antena 3, a declarat, într-un interviu pentru larevista.ro, că din punct de vedere profesional n-ar face absolut nimic din ce e imoral sau ilegal. Însă, dacă de banii aceia ar depinde viaţa cuiva drag, ar fi în stare să facă lucruri pe care nu le-ar face în mod normal.

„Pentru un om pe care îl iubesc, cred că aş fi în stare să şi cerşesc, de exemplu. Şi cred că aproape fiecare dintre noi ar face la fel. Dacă însă ne referim la meserie, n-aş face pentru bani nimic din ce e imoral sau ilegal. Nimic, nimic, nimic. Cine îşi vinde adevărul sau convingerile, îşi pierde calitatea de profesionist, îşi pierde calitatea de OM”, a adăugat Carmen.
Carmen Avram este realizatoarea emisiunii „În premieră” (difuzată duminica, de la ora 21:00, la Antena 3), cea mai premiată emisiune de reportaje şi anchete din România, având în palmares numeroase premii naţionale şi internaţionale, precum APTR, AIB Londra, New York Festivals, dar şi o nominalizare la Premiile Internaţionale Emmy 2014.

×