x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Casa Accesorii pentru o masă cu personalitate

Accesorii pentru o masă cu personalitate

de Georgiana Teodorescu    |    11 Mar 2011   •   15:08
Accesorii pentru o masă cu personalitate

Astăzi, decorarea bucătăriei este atent studiată pentru ca toate elementele să fie în deplină armonie: culorile pereţilor, podeaua, mobilierul, corpurile de iluminat etc. Întrucât şi aici detaliile fac diferenţa, obiectele decorative şi accesoriile utilizate aduc un plus de stil şi personalitate.

Firma britanică Vitamin surprinde de câţiva ani prin creaţiile sale care transpun obiectele uzuale în adevărate elemente de artistice. Misiunea brandului este de a crea produse inovatoare şi atractive din punct de vedere estetic, pentru a transforma orice activitate banală într-o incursiune în lumea designului, prin mesaje spontane, jucăuşe şi amuzante.

Colecţia cuprinde solniţe, desfăcătoare de sticle, puşculiţe, toate căpătând personalitate prin designul lor unic. Nici un produs din gamă nu are o formă elaborată, ci sunt simple şi elegante, dar aduse la viaţă prin intermediul graficii. Fiecare desen oferă micilor obiecte un aspect inedit cu inspiraţie din teme diverse: de la flori stilizate în formă de inimă, modele geometrice sau naturaliste sofisticate  realizate din hexagoane, fluturi, păsări,  elemente ce imită graffiti-ul urban, până la desene îndrăzneţe cu teme rock.

Astfel, accesoriile prind viaţă sub privirile celui ce le foloseşte, iar petrecerea timpului în bucătărie poate deveni o adevărată sursă de bună dispoziţie.

×
Subiecte în articol: masa accesorii