x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Casa Are rost sa investesti intr-un nou aparat de aer conditionat?

Are rost sa investesti intr-un nou aparat de aer conditionat?

21 Iul 2022   •   15:21
Are rost sa investesti intr-un nou aparat de aer conditionat?

Alegerea unui nou aparat de aer conditionat poate parea una dificila pentru oamenii care nu se pricep la detalii tehnice, dar nu trebuie sa fie asa. Tot ce trebuie sa faca o persoana este sa tina cont de aspecte precum dimensiunea camerei in care obiectul respectiv urmeaza sa fie plasat, bugetul pe care este dispusa sa-l investeasca si functiile aparatului dorit.

Locuintele care nu au un aparat de aer conditionat integrat vor beneficia enorm de pe urma instalarii unui astfel de sistem. In situatia in care locuinta are deja un dispozitiv similar, dar este vorba de un model vechi, care nu mai are o performanta la fel de buna ca la inceput, inlocuirea lui cu un model recent aparut va face toata diferenta.

Care sunt cele mai cunoscute companii din acest domeniu?

Grupul Bosch are o experienta de aproape trei decenii in Romania si se ocupa de sectoare precum tehnologia industriala, tehnologia pentru constructii si energie, solutii de mobilitate si bunurile de larg consum. Solutiile personalizate de la Bosch beneficiaza de tehnologie de ultima generatie si conectivitate. Nu doar ca produsele sunt usor de folosit, dar au si un design atractiv.

Dispozitivele din gama de aparate de aer conditionat Bosch vin la pachet cu tot felul de functii, al caror scop este de a imbunatati calitatea vietii celui care alege sa investeasca in ele. Printre aceste functii se numara designul Bosch unic, functia Follow Me prin telecomanda, ventilatorul cu 4 trepte si modulare continua, repornirea automata si multe altele.

Functiile aparatului sunt usor de utilizat, asa ca persoanele care achizitioneaza pentru prima data un astfel de dispozitiv se vor prinde rapid de cum trebuie sa fie folosit. Pe langa functii, aparatul are si tot felul de moduri: modul sleep, modul mute, modul turbo, modul eco etc.

Cum poti folosi aparatul de aer conditionat Bosch?

Pentru a folosi aparatele de aer conditionat Bosch, clientii vor fi nevoiti sa instaleze aplicatia Bosch HomeCom Easy, iar in acest fel, au posibilitatea de a regla temperatura de la distanta. Pe urma, climatul din interiorul locuintei va fi confortabil pe parcursul intregului an.

Cu ajutorul aplicatiei, toate aparatele Bosch din interiorul locuintei vor fi la o distanta de o glisare de ecran. Exista o versiune atat pentru android, cat si pentru iOS, asa ca indiferent de preferintele unei persoane in materie de telefoane, va reusi sa-si instaleze aplicatia, iar in acest fel isi va putea controla locuinta intr-un mod inteligent.

Cele mai importante informatii cu privire la aparatul de aer conditionat si la celelalte dispozitive din locuinta vor aparea in aplicatie, astfel ca utilizatorul ei va stii intotdeauna care este consumul de energie si va putea face niste alegeri intelepte in acest sens.

 

Prin urmare, cei care sunt tentati sa cumpere un aparat de aer conditionat nu trebuie sa mai ezite: beneficiile aduse de investitie vor aparea imediat, iar oamenii se vor putea bucura de o atmosfera placuta in casa pe tot parcursul anului, indiferent ca este vara sau iarna.

×